Premierul Victor Ponta a reactionat pe Twitter fata de actiunea DNA care efectueaza perchezitii la Exfin 2000, firma infiintata de mama premierului Ponta si detinuta de sora lui. "Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti", a spus Ponta. Reamintim ca Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene.

Victor PontaFoto: Agerpres

Potrivit unor surse judiciare, printre firmele vizate ar fi si firma Exfin 2000 S.R.L, firma infiintata de mama premierului Victor Ponta. Potrivit Oficiului Comertului, firma Exfin 2000 este detinuta de Natalia Maier si Alexandra Hertanu (sora premierului Ponta).

"In cursul zilei de 17 februarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 14 locatii, majoritatea situate in municipiile Bucuresti si Ploiesti, acestea fiind sedii de societati comerciale ori domicilii ale unor persoane", se arata in comunicatul DNA.

Citeste si: