Marti, vremea va fi predominant frumoasa, dar rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in centru, nord, nord-est si izolat in rest, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Mediafax.

Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari, mai ales in prima parte a zilei, in Oltenia si estul Dobrogei, unde izolat va mai fulgui. Vantul va avea intensificari la munte si local in sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, iar la inceputul intervalului si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiuni si 5 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -14 si -4 grade, mai coborate, spre -23 de grade, in estul Transilvaniei. Noaptea, in zonele joase, izolat se va semnala ceata.

LA BUCURESTI:

Marti, vremea va fi predominant frumoasa, dar rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va avea unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -9...-7 grade.

IN TARA:

Miercuri, vremea se va mentine rece in cea mai mare parte a tarii, local geroasa dimineata si noaptea. Cerul va avea unele innorari in prima parte a zilei in sud-est, iar noaptea in nord si centru, insa doar izolat va fulgui. Vantul va mai prezenta unele intensificari pe crestele montane si in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4...-3 grade, izolat, in est si in depresiuni si 5 grade in vest, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -2 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade.