Joi, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Totusi, dimineata si noaptea, pe arii restranse in Oltenia, Transilvania si Moldova va mai fi ger. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele innorari la inceputul intervalului in regiunile sudice unde izolat va mai fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari, ziua, in sudul Moldovei, Dobrogea si Baragan.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime se vor incadra intre -12 si 0 grade, mai scazute in depresiuni spre -20 de grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata.

Vineri, vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -10 si 2 grade, mai scazute in depresiuni spre -16 grade. Cerul va fi variabil la inceputul si la sfarsitul intervalului, cand pe arii restranse in zonele joase va fi ceata si mai mult senin in restul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat.

La Bucuresti, joi, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va avea unele innorari la inceputul zilei, apoi se va insenina treptat. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -7...-5 grade.