Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta CFR, potrivit Mediafax.

CFR Calatori a anuntat ca, din cauza atentionarii de cod galben de viscol, vineri si sambata nu vor circula trenurile IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord - Constanta si retur, iar sambata IR 1785, IR 1788 Bucuresti Nord - Pitesti si retur, IR 1881 Titu - Targoviste, IR 1780 Pitesti - Titu, IR 1581 si IR 1582 Bucuresti Nord - Constanta si retur, IR 1571, IR 1572, IR 1772 Bucuresi Nord - Galati si retur.

La acestea s-au mai adaugat o serie de trenuri Regio, de la Bucuresti la Buzau, Urziceni, Fetesti si retur, Slobozia, Craiova si retur, precum si Targoviste - Titu si retur, Faurei - Galati, Braila - Galati, Buzau - Faurei si retur.

Bucurestiul si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii sunt, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amaiza, sub atentionare cod galben de ninsoare si vant, care la rafala depaseste 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada.

Atentionarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Sibiu, Brasov si Covasna.