Soferul masinii lovite miercuri de avionul companiei taiwaneze TransAsia Airways, care s-a prabusit in raul Keelung din Taipei, a supravietuit incidentului, potrivit unor imagini care il arata iesind din masina si vorbind la telefon, relateaza Daily Mirror, citat de Mediafax.

Prabusirea avionului TransAsia AirwaysFoto: Captura YouTube

Imaginile il arata pe soferul de taxi cum coboara din masina si se asaza pe marginea drumului. Intr-o alta imagine, acesta apare vorbind la telefon, in timp ce partea din fata a masinii, acrosate de aripa avionului, este puternic avariata.

O inregistrare video realizata dintr-o masina care traversa podul arata avionul care pierde in altitudine, loveste un taxi si apoi marginea podului, dupa care se prabuseste in rau. "Am vazut un taxi, probabil la cativa metri in fata mea, lovit de una dintre aripile avionului", a declarat un martor ocular pentru presa locala, relateaza BBC News Online.

"Avionul era urias si foarte aproape de mine. Inca tremur", a adaugat el.

Informatiile cu privire la numarul mortilor variaza, unele surse afirmand ca 16 persoane si-au pierdut viata in acest accident. Cateva persoane au fost ranite, iar altele sunt date disparute.