Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, spune ca nu ar vrea sa renunte la cariera de profesor, precizand ca intentioneaza sa pastreze cateva ore la colegiul "Gheorghe Lazar" din Sibiu si sa continue sa ghideze elevii din clasa sa si in urmatorii ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Carmen Iohannis a fost intrebata, intr-un interviu acordat TVR, daca va mai preda in Sibiu sau se va muta in Bucuresti, potrivit Mediafax.

"Intentionez sa pastrez cateva ore in colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu si mai ales sa continui sa ghidez clasa mea si in urmatorii ani. Incerc sa fac acest efort, sa fiu cateva zile la Sibiu si cateva zile la Bucuresti", a spus ea.

Carmen Iohannis a precizat, raspunzand unei intrebari, ca nu ar vrea sa renunte la cariera de profesor.

In urma cu doua saptamani, reprezentanti ai ISJ Sibiu mentionau ca sotia presedintelui va preda limba engleza la Colegiul "Gheorghe Lazar" din Sibiu cel putin pana la sfarsitul primului semestru, aratand ca aceasta va avea apoi la dispozitie trei variante: sa continue la Sibiu, sa se transfere la Bucuresti sau sa intre in concediu fara plata.

Intr-un interviu acordat presei locale sibiene la finalul anului trecut, intrebat daca sotia sa va ramane sa profeseze la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis a raspuns: "Va exista o perioada de trecere. Am discutat chestiunea si ma va insoti, va exista o perioada de tranzitie, dar in esenta isi doreste sa se implice alaturi de mine in rezolvarea unor probleme care tin de Prima Doamna", a spus Iohannis.