Luni, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 11 grade, iar cele minime, intre -3 grade in depresiuni si 5...6 grade in Dealurile de Vest.

Cerul va avea innorari si va ploua pe arii relativ extinse in vestul, centrul si nordul tarii si pe spatii restranse in celelalte regiuni. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei.

In zonele joase, indeosebi din sudul si estul tarii, local se va semnala ceata, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

La Bucuresti, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari, dar numai trecator vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 0...1 grad. Dimineata, dar mai ales in cursul noptii, se va semnala ceata.

Marti, vremea va continua sa fie calda pentru aceasta data, mai ales in vestul teritoriului si in zona montana si submontana. Astfel, se vor inregistra maxime termice cuprinse intre 1 grad in Moldova si 12 grade in Dealurile de Vest si in nord-vestul Munteniei, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade.

Cerul va fi temporar noros si va ploua in general slab, ziua in vestul si sud-vestul tarii si pe arii restranse in rest, iar noaptea, local in nordul, centrul si estul teritoriului si in zona montana si izolat in celelalte regiuni. Vor fi conditii de polei. Precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare vor fi la munte, iar in a doua parte a intervalului, trecator si in depresiunile Carpatilor Orientali.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele muntilor, in Crisana si in Banat. Se va semnala ceata in zonele joase, dimineata cu precadere in cele estice si sud-estice, iar noaptea mai ales in cele sudice.