​Un incident socant a avut loc, sambata dimineata, la un service auto de la perferia Capitalei. Doua persoane mascate au aruncat in cladire doua recipiente cu substante toxice, dupa care s-au facut nevazute.

Infricosati, martorii au alertat autoritatile. Oficialii investigheaza acum aceasta poveste care aduce a reglare de conturi.

Alarma a fost data in jurul orei 10, cand o voce paralizata de frica anunta politia ca pe soseaua de centura, la un service auto, a avut loc un atac extrem de periculos.

Cei doi barbati, ramasi deocamdata neindentificati, au intrat in service-ul din aceasta curte, cu o masina la care aveau numere furate. Cand au ajuns in interior, au aruncat doua sticlute cu o substanta. Panicati ca ar fi putut fi vorba de o substanta toxica, angajatii au alertat autoritatile.

Si pentru ca vorbim despre un caz iesit din comun, la fata locului au ajuns de urgenta pompieri, politisti, medici de la SMURD, dar si procurori. Multi angajati au fost chemati de acasa, ca sa intareasca paza.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV