Sute de revolutionari au protestat la Guvern fata de obligativitatea obtinerii de noi certificate. Ei au anuntat ca vor reveni marti in Piata Victoriei

de V.M.     HotNews.ro
Luni, 5 ianuarie 2015, 15:27 Actualitate | Esenţial


Cateva sute de revolutionari au protestat in Piata Victoriei din Bucuresti, fata de obligativitatea obtinerii de noi certificate, impusa la sfarsitul anului trecut, prin ordonanta de urgenta. Protestul s-a incheiat dupa mai multe ore, dar protestatarii anunta ca vor reveni, marti dimineata, in fata Guvernului, potrivit agentiei Mediafax.

UPDATE 19:42 Protestul revolutionarilor s-a incheiat, dar acestia anunta ca revin marti in Piata Victoriei

Protestul revolutionarilor desfasurat luni in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa mai multe ore, fara incidente majore, insa protestatarii anunta ca vor reveni, marti dimineata, in fata Guvernului, unde vor astepta sa fie invitati la o discutie cu premierul Victor Ponta.

Unul dintre revolutionarii prezenti la negocierile de la Guvern, Mihai Orbulescu a precizat ca actiunea de protest a inregistrat o prima victorie prin faptul ca premierul a trimis Corpul de control sa verifice modul in care au fost acordate certificatele de revolutionar.

"Sa mearga Corpul de control sa verifice. Noi am cerut acest lucru pentru ca sunt mari nereguli acolo, pentru ca sunt impostorii lui Sanda (Adrian Sanda, secretar de stat, seful Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor - n.r.)", a mai spus Orbulescu.

Acesta a mai precizat ca revolutionarii asteapta in continuare sa aiba o discutie cu Victor Ponta si ca, in functie de reactia Guvernului, vor decide ce vor face mai departe.

Orbulescu a adaugat ca revolutionarii vor astepta invitatia la o discutie cu premierul, marti, in Piata Victoriei, unde se vor aduna la ora 10.30.

Luni, revolutionarii, al caror numar a fost, la un moment dat, de cateva sute, au protestat mai intai la sediul PSD din Soseaua Kiseleff, iar apoi s-au instalat pe trotuarul din fata muzeului Antipa, inconjurati de jandarmi, care au delimitat perimetrul protestului cu garduri.

Cativa dintre ei, printre care si Dumitru Dinca, au intrat in sediul Guvernului, pentru discutii la care sa ceara abrogarea ordonantei privind obligativitatea obtinerii de noi certificate. Acestia le-au comunicat, prin telefon, celor de afara ca nu au reusit sa vorbeasca decat cu un consilier pe probleme sociale al premierului, context in care au anuntat ca vor face greva foamei pana cand discuta cu Victor Ponta.

Revolutionarii aflati in strada au cantat "Desteapta-te, romane!", iar apoi au scandat "Jos Guvernul Ponta!" si "Hotii!"".

In jurul orei 15.00, protestul a fost marcat de un incident, cand unul dintre revolutionari a avut un conflict cu jandarmii, in zona trecerii de pietoni de la Soseaua Kiseleff.

Circulatia rutiera in zona nu a fost afectata de protest.

Protestatarii sunt nemultumiti de faptul ca vor fi obligati sa obtina, pentru indemnizatii, noi certificate prin care sa ateste ca au avut "un rol determinant" la Revolutie, dupa cum a decis Guvernul la sfarsitul anului trecut.

Practic, Executivul a introdus un nou titlu de revolutionar, cel de "Luptator cu Rol Determinant".

UPDATE 14:36 - Revolutionarii intrati in sediul Guvernului ameninta ca fac greva foamei daca nu discuta cu Ponta

Revolutionari intrati luni in sediul Guvernului, pentru discutii la care sa ceara abrogarea ordonantei privind obligativitatea obtinerii de noi certificate, ameninta ca vor face greva foamei daca nu vorbesc personal cu premierul Victor Ponta.

Cei trei revolutionari aflati in sediul Guvernului le-au comunicat, prin telefon, celor care protesteaza afara ca nu au reusit sa vorbeasca decat cu un consilier pe probleme sociale al premierului, context in care au anuntat ca vor face greva foamei pana cand discuta cu Ponta.

Totodata, cei trei le-au cerut revolutionarilor aflati in Piata Victoriei sa nu plece si sa continue protestul fata de obligativitatea obtinerii de noi certificate, impusa la sfarsitul anului trecut, prin ordonanta de urgenta.

La ora transmiterii acestei stiri, revolutionarii care protesteaza in Piata Victoriei, in numar de cateva sute, se afla in continuare pe trotuarul din fata muzeului Antipa. Ei au cantat "Desteapta-te, romane!", iar apoi au scandat "Jos Guvernul Ponta!" si "Hotii!"".

Protestatarii sunt inconjurati de jandarmi, iar circulatia rutiera se desfasoara normal in zona.

Revolutionarii au protestat mai intai la sediul PSD din Soseaua Kiseleff, iar apoi s-au instalat, inconjurati de jandarmi, pe trotuarul din fata muzeului Antipa.

Ei scandeaza "Demisia!" si flutura drapele tricolore gaurite in locul unde, pana in decembrie 1989, se afla stema Republicii Socialiste Romania.

O delegatie a revolutionarilor a fost primita in sediul Executivului, pentru discutii privind abrogarea ordonantei ce face obiectul protestului.

Revolutionarii sunt nemultumiti de faptul ca vor fi obligati sa obtina, pentru indemnizatii, noi certificate prin care sa ateste ca au avut "un rol determinant" la Revolutie, dupa cum a decis Guvernul.

Practic, Guvernul a introdus un nou titlu de revolutionar, cel de "Luptator cu Rol Determinant".

Decizia a fost luata dupa ce Guvernul a decis sa amane pentru urmatorii doi ani, pana in 2017, plata indemnizatiilor reparatorii la care au dreptul revolutionarii care, in decembrie 1989, au mobilizat si condus grupuri de oameni, construind si mentinand baricade impotriva fortelor regimului comunist. Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a afirmat atunci ca a fost "o greseala" a Ministerului Finantelor si ca la Monitorul Oficial va fi transmisa o erata.

Erata a fost transmisa si publicata in Monitorul Oficial, dar Guvernul a intervenit cu o ordonanta de urgenta, stabilind ca acei revolutionari care au condus grupuri de oameni si au ridica baricade trebuie sa obtina un nou certificat care sa le ateste meritele.

Astfel, Guvernul a stabilit ca persoanelor care detin in prezent titlul de "Luptator Remarcat prin Fapte Deosebite" (atribuit celor care, in perioada 14-25 decembrie 1989, au mobilizat si au condus grupuri sau multimi de oameni, au construit si au mentinut baricade impotriva fortelor de represiune ale regimului totalitar comunist, au ocupat obiective de importanta vitala pentru rezistenta regimului totalitar si le-au aparat pana la data judecarii dictatorului, in localitatile unde au luptat pentru victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si celor care au avut actiuni dovedite impotriva regimului si insemnelor comunismului intre 14-22 decembrie 1989) li se vor elibera noi certificate pentru obtinerea calitatilor si titlului de "Luptator cu Rol Determinant", dar numai daca indeplinesc conditiile stabilite de lege si cu avizul unei comisii parlamentare care va inainta presedintelui tarii propuneri de atribuire a titlului.

Acest nou titlu, care sta si la baza conditiilor de acordare si care va fi atribuit sub sanctiune penala pentru date false, este definit acum de Guvern ca fiind acordat celor care, in perioada 14-22 decembrie 1989, au avut un rol determinant la declansarea si victoria Revolutiei, si-au pus viata in pericol in confruntarile cu fortele de represiune, au ocupat si aparat obiectivele de importanta deosebita, care au apartinut regimului totalitar, dar "doar in localitatile" in care, in urma acestor actiuni si confruntari, au rezultat persoane ucise, ranite sau retinute, pana la fuga dictatorului Nicolae Ceausescu.

Din aceasta categorie de persoane cu rol determinant vor face parte si eroii-martiri, ai caror urmasi beneficiaza de indemnizatii si facilitati.

In sprijinirea noului titlu de revolutionar, Guvernul a decis sa modifice si modul de prezentare a Revolutiei, din primul articol din Legea revolutionarilor, si sa nu mai fie utilizata sintagma" Revolutia romana din decembrie 1989, declansata prin revolta populara de la Timisoara, continuata in Bucuresti si in alte localitati ale tarii si transformata in revolutie antitotalitara, sprijinita de armata, care a condus la caderea regimului comunist si la instaurarea democratiei, constituie un moment crucial in istoria Romaniei", ci o alta sintagma potrivit careia "Revolutia Romana din Decembrie 1989, declansata prin revolta populara de la Timisoara, continuata in municipiul Bucuresti si in alte localitati ale Romaniei, unde revoltele cetatenilor romani au fost reprimate de fortele de ordine si s-au soldat cu morti, raniti sau arestati, a condus la dobandirea libertatii si la instaurarea democratiei in Romania, constituie un moment crucial in istoria tarii".

Titlurile vor fi acordate doar pentru cazurile in care solicitantul este posesor al certificatului si titular al brevetului de atestare a titlului acordat de presedintele Romaniei, prin decret prezidential.

Cererile pentru eliberarea noului certificat trebuie depuse in termen de 90 zile lucratoare.

In aceste conditii, Guvernul a decis ca acele indemnizatii care reveneau persoanelor care au mobilizat grupuri de oameni si au ridicat baricade si care au fost eliminate in prima faza sa fie acordate numai revolutionarilor care au obtinut noile certificate ce le atesta "rolul determinant".

Guvernul a decis totodata ca legea care include indemnizatii si facilitati sa nu fie aplicata pentru persoanele care au titlu de Luptatori cu Rol Determinant sau Remarcati pentru Fapte Deosebite, dar care, in decembrie 1989, au actionat ca angajati, in exercitarea sarcinilor de serviciu.

"Dupa intrarea in vigoare a prezentei legi, beneficiaza de drepturile conferite de acestea doar persoanele care se incadreaza in prevederile acesteia", a precizat Guvernul, in ordonanta.

La jumatatea lui decembrie 2014, agentia Mediafax a anuntat ca Guvernul a decis, prin ordonanta de urgenta, sa amane pentru urmatorii doi ani, pana in 2017, plata indemnizatiilor reparatorii la care au dreptul revolutionarii care, in decembrie 1989, au mobilizat si condus grupuri de oameni, construind si mentinand baricade impotriva fortelor regimului comunist, precum si copiii eroilor-martiri.

Ulterior, ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat ca Guvernul va trimite rapid o erata catre Monitorul Oficial, pentru a corecta acel articol. El a aratat insa ca, intr-una din urmatoarele sedinte de guvern, va fi emisa si o ordonanta care va stabili "cum se face plata in 2015", fara alte detalii.

Valcov a mai aratat ca a discutat si cu oficialii Consiliului Legislativ, care au avizat ordonanta de urgenta, si ca le-a transmis ca acel articol a fost introdus in actul normativ dintr-o "greseala" a Ministerului Finantelor.

Surse guvernamentale au declarat ca, dupa aparitia informatiei MEDIAFAX privind sistarea indemnizatiilor pentru revolutionari, premierul Victor Ponta a discutat pe aceasta tema cu ministrul Finantelor.

Ministerul a transmis si un comunicat in care sustinea ca revolutionarii care au dreptul la indemnizatii reparatorii dupa evenimentele din decembrie 1989 vor primi sumele aferente si in 2015 si 2016 si ca in ordonanta privind amanarea platilor pentru doi ani aparand o "eroare materiala", care va fi corectata.

"Avem un memorandum adoptat la nivelul Guvernului, referitor la drepturile revolutionarilor, pe care il vom respecta. Acestia isi vor primi indemnizatiile si in 2015 si in 2016. Asadar, in legatura cu articolul aparut in Ordonanta de Urgenta 83 din 12.12.2014, publicata aseara (joi - n.r.) in Monitorul Oficial, fac precizarea ca a fost vorba despre o eroare materiala care va fi corectata in "cel mai scurt timp, astazi (vineri - n.r.), cel tarziu in sedinta de Guvern de marti, 23 decembrie 2014", a transmis Valcov intr-un comunicat.

Ordonanta de urgenta aprobata de Guvern prevedea amanarea pentru urmatorii doi ani a platii indemnizatiilor reparatorii la care au dreptul revolutionarii care, in decembrie 1989, au mobilizat si condus grupuri de oameni, construind si mentinand baricade impotriva fortelor regimului comunist, si copiii eroilor-martiri.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

3649 vizualizari

 • +10 (14 voturi)    
  formularea corecta, (Luni, 5 ianuarie 2015, 15:36)

  victor L [utilizator]

  ori mai apropiata de adevar: citeva sute de "revolutionari", majoritatea profitori si cersetori de rente viagere, protesteaza etc.
  Si stiu ceea ce spun, pentru ca eu nu am revendicat "certificat de revolutionar"; am iesit in strada (linga mine au murit impuscati doi tineri de 20 de ani) pentru altceva, nu pentru rente de la stat.
 • 0 (8 voturi)    
  Ranit fara grad de invaliditate (Luni, 5 ianuarie 2015, 15:42)

  angels [utilizator]

  Cititi cu atentie ordonanta!Conform OUG 95 isi pierd indemnizatiile si ranitii fara grad de invaliditate si retinutii......ESTE CORECT? Cei care au fost gauriti de gloante sa fie dati la o parte de revoltionarii cu rol determinant care s-au trezit dupa 25 de ani ca ei sunt cei mai merituosi dintre toti participantii...Ii intreb pe toti cei care se considera ,,DETERMINANTI": Stiti fratilor cum e sa fi impuscat, sa stai 1 luna de zile prin spitale si sa ramai marcat de suferinta toata viata?

  PS.Impuscaturile nu semana deloc cu cele din filme...
  • -1 (5 voturi)    
   N-am inteles de ce i-ati dat "minus"!! (Luni, 5 ianuarie 2015, 16:27)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui angels

   Va urez sa fiti gauriti de niste gloente - sa vedeti cum e!!
  • +4 (6 voturi)    
   domnule "revolutionar" (Luni, 5 ianuarie 2015, 16:40)

   gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui angels

   sa fii gaurit de gloante este doar una dintre suferintele pe care le-au indurat oamenii din timpul regimului comunist. bunicul meu a fost la canal, detinut politic, el ce beneficii a avut ? poti compara 1 luna de spital cu 6 ani de canal? ca bunicul sunt multi. mai sunt multi care au suferit in fiecare dimineata frigul si oboseala statului la coada pt un amarat de lapte pt copiii lor. sunt multe ce se pot spune aici, insa sa ai nesimtirea sa continui sa vrei tratament diferentiat, avantaje materiale, scutiri infinite de impozite, bani etc de la noi, ceilalti, asta este prea mult. revolutionarii adevarati nu au cerut aceste certificate, sunt multi oameni care au fost impuscati si nu au cerut nimic pentru ca au avut bun simt si au inteles ce era de inteles: am suferit cu totii.
   • -2 (6 voturi)    
    domnule profitor de sange (Luni, 5 ianuarie 2015, 17:26)

    angels [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

    ...am fost impuscat pentru ca am fost acolo...pentru ca tu azi sa profiti de libertatea ce ti-am dat-o, sa scuipi pe sangele varsat de mine si sa ai tupeul ,,liber" de a ma jigni.... Multumesc! ... de la un ranit prin impuscare....Te simti bine?
    • +1 (3 voturi)    
     regret (Luni, 5 ianuarie 2015, 18:25)

     gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui angels

     ca ai fost acolo si ai fost impuscat. am fost si eu acolo dar n-am fost impuscat. nu mi-ai dat tu nicio libertate, mi-am luat-o singur.
   • +1 (1 vot)    
    nu te cred! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 0:32)

    Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

    Fostii detinuti, deportati, veterani de razboi samd. precum si urmasii lor AU "beneficii"!!
    Nu cred ca ai asa ceva in familie, pentru ca daca ai fi avut ai fi stiut!
    Eu AM in familie si fosti detinuti, si fosti deportati si veterani! Asa ca STIU!
 • +6 (10 voturi)    
  rol determinant in prabusirea bugetului (Luni, 5 ianuarie 2015, 15:43)

  codo [utilizator]

  Aceste lipitori ar trebui desprise definitiv de la bugetul statului. In ce tara din lumea asta se mai pompeaza bani in revolutionari? Chiar si cei care au pierdut un membru al familiei au primit destul. Cate zeci de ani mai trebuie compensata pierderea? Au luptat pentru tara sau pentru bani? Sa se hotarasca si sa dispara macar categoriile celor subventionati fara pagube (deces/ranire).
  • 0 (2 voturi)    
   cat zici tu ca ar costa? (Luni, 5 ianuarie 2015, 16:28)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui codo

   Cam cat crezi tu ca ti-ar fi de ajuns daca ti-ar muri copilul? sau tatal? sau mama?
   Cat zici tu ca ar costa? ca sa te consoleze? >:
   • +1 (3 voturi)    
    tocmai asta e ideea (Luni, 5 ianuarie 2015, 16:42)

    gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    ca nu poti recompensa prin bani moartea copilului tau. sau poti? tu cati bani ai dori pt copilul tau? nu ti se pare nesimtire sa tot ceri bani si sa tot ceri bani de la noi, ceilalti?
   • 0 (2 voturi)    
    ce rost au intrebarile astea? (Luni, 5 ianuarie 2015, 18:08)

    codo [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    ne aflam la compania de asigurari ca sa evaluam prejudiciul moral? oamenii care au murit pentru libertate s-au gandit ca isi risca viata pentru o indemnizatie pentru urmasi sau chiar pentru Libertate? Cred ca multi se si rasucesc in mormant din cauza atitudinii urmasilor. Tara de fripturisti stimulata de marele papusar Ilici. In loc sa scuture bine dosarele revolutiei si sa vada ca domnul regizor are de dat socoteala, sta cu mana intinsa la pomana bine orchestrata de el.
    • 0 (2 voturi)    
     daca tu nu vezi... (Marţi, 6 ianuarie 2015, 0:14)

     Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui codo

     ... ca Ordonanta asta este facuta PENTRU Ilici (si pentru cei de teapa lui), inseamna ca intr-ADEVAR fraierii ãia care au fost impuscati n-au fost decat niste dusi de-acasa!

     Ia zi: pe unde te invarteai la Revolutie? si cate gloante ai incasat? Ca vad ca stii FOARTE bine ce ar putea sa gandeasca cei morti!
   • 0 (2 voturi)    
    Auzi fai codruto... (Luni, 5 ianuarie 2015, 21:07)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    ...cat se plateste in cazul in care iti moare copilul, mama etc in accident de masina? Se dau indemnizatii, scutiri de impozite ceva? Da' in cazul unul malpraxis? Da' in cazul unei asfixieri din cauza unei sobe defecte? Da' in cazul unui inec?

    Sa se dea indemnizatii numai celor cu invalididate, ca la razboi: toti au luptat, unii, din pacate, au fost raniti/omorati. Restu' sunt multi niste impostori si niste gunoaie. Sau atunci sa dea la toti participantii de la Revolutie, raniti, sau nu. Ok fai?
 • +6 (8 voturi)    
  ups ... (Luni, 5 ianuarie 2015, 15:46)

  maryus999 [utilizator]

  complicata situatia ... pai ce facem dam iar spaga ?? nu-i corect fata de spagarii cinstiti care si-au platit o data titlul de revolutionar ... :)) acum sa propuna o ordonanta de urgenta prin care cei ce nu mai primesc titlu dasta nou sa li se dea inapoi spaga pentru cel vechi :))
 • +5 (7 voturi)    
  Citi ati dat declaratii in ancheta prcuraturii mil (Luni, 5 ianuarie 2015, 16:02)

  andreesanu [utilizator]

  De 25 de ani dosarele de ancheta a asa zisei revolutii din decembrie 89 stau nefinalizate !!!,voi cei care azi vreti drepturi pe ce baza legala o cereti ???,cine v-a recunoscut acest drept ?ce instanta juridica v-a stabilit ce,cit meritati ???.
  Veteranii de razboiul al ll lea mondial dupa lupta in transee 4 ani nu au pensie nici 10% din cit cereti voi. Citi din voi ati dat o declaratie procurorilor militari care anchetau evenimentele pentru a stabili cine-s vinovatii ???.
  Citi din cei care au muncit o viata au drepturi comparabile cu voi cei care nu aveti nici o dovada a asa zisului eroism.
  Daca ati fost manipulati !!!,daca ati fost inarmati -de cine??? ,cine v-a ordonat sa deschideti foc impotriva soldatilor romani ???,voi nu sunteti decit niste victime ale jocurilor de putere si a loviturii de stat.
  Doar judecarea dosarelor evenimentelor din decembrie peste care s-a asternut praful pot genera niste depagubiri ca si renta !,nu certificate date orcum de cei care-si ascund urma si vinovatia.
  Procurorul militat Voinea a fost destul de clar in decembrie 2014 pe antena 3.
 • +7 (7 voturi)    
  Nu contest ca au fost care au avut de suferit (Luni, 5 ianuarie 2015, 16:15)

  Fu Leng [utilizator]

  dupa haosul din vremurile alea...dar 99% din asa zisii "revolutionari" is niste pomanagii oportunisti.
 • 0 (4 voturi)    
  pt gigel de luxembourg (Luni, 5 ianuarie 2015, 17:38)

  angels [utilizator]

  "Cedez indemnizatia mea de ranit oricarui doritor care accepta sa fie impuscat asa cum am fost eu"

  gigel ! ....te bagi?
  • +2 (6 voturi)    
   amice (Luni, 5 ianuarie 2015, 19:08)

   gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui angels

   1. am fost la revolutie. am avut bafta, nu m-au nimerit. revolutia a fost facuta (daca a fost revolutie) de zeci de mii de oameni, nu doar de catre cei raniti. cei care aveau 10 ani la revolutie sau care aveau 70 ce vina au? de ce sa fii tu scutit de taxe la infinit?
   2. indemnizatia este una, scutirea de impozite si de taxe este alta. nu am nimic cu indemnizatiile platite in cazul unor invaliditati reale, sunt impotriva acestor indemnizatii daca sunt platite unor oameni vindecati si apti de munca. esti apt de munca? de ce mai stai cu mana intinsa?
   3. te bagi sa stai 6 ani la canal cum a stat bunicul meu? si pt nimic, ca n-a primit nimic nici el si nimeni din familia lui. cu alte cuvinte, poti intelege ca nu esti singurul om care a suferit in viata asta datorita regimului comunist? majoritatea oamenilor au suferit, pe ei cine ii despagubeste? de ce trebuie sa te despagubesc EU si nu te duci la familiile celor care au fost si sunt inca in nomenclatura?
  • +1 (3 voturi)    
   Angels (Luni, 5 ianuarie 2015, 19:39)

   joly [utilizator] i-a raspuns lui angels

   Ok, ai fost impuscat. Toata compasiunea. Si recunostinta. Dar, acum mai suferi dupa aceasta trauma ? Sunt ceva sechele, urmari, suferinti fizice ?
   Daca in acest moment esti cu un handicap , sunt de acord cu plata acestei indemnizatii. Dar daca nu mai ai nimic, de ce sa iti mai plateasca ceva statul, adica noi ? Si daca ai fost platit 20-25 ani, drept recunostinta pentru sacrificiu facut, nu ajunge ?
   Dar cati sunt revolutionari fara sa aiba nimic sau sa fi avut ceva fizic ? Ca moral am avut toti.
   Si apropo, daca ai fi stiut ca o sa fi impuscat, ai mai fi mers acolo unde ai fost stiind ca nu o sa fi renumerat pt acest lucru ?
   • 0 (2 voturi)    
    super!! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 0:08)

    Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui joly

    Deci esti DE ACORD sa nu mai ia nimeni NIMIC??!!
    Inclusiv facatura asta noua, "cu rol determinant"? si care nu au avut NICI UN glontz in ei?
 • 0 (2 voturi)    
  Mercenari (Marţi, 6 ianuarie 2015, 11:33)

  banatul e fruncea [utilizator]

  Cat ii mai tinem pe spate pe acesti escroci? Iau 2000 Ron pe can veterani de razboi cu 5 ani pe front iau 500...
 • 0 (2 voturi)    
  ia te uita! :D (Marţi, 6 ianuarie 2015, 11:34)

  Codruta N [utilizator]

  A ajuns forumul de la Hotniuz sa se umple de pesedisti care sa-i ia apararea lui Ponta si ordonantei sale jigodesti, facuta SPECIAL ca sa NEGE Revolutia, caracterul ei anticomunist si care... sa ii pedepseasca pe cei care au indraznit sa faca Revolutia dar sa ii transforme in Eroi pe de-alde Ilici si pe cei din gashka lui! >:)

  MAI rau decat atat: adminii Hotniuz cenzureaza opiniile care subliniaza caracterul jegos si "pro-iliescian" al acestei ordonante!
  Hai, ca asta fu tare!! :P


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by