Drumul National 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, atat pe sensul de urcare spre munte cat si pe sensul de coborare, incepand sa se formeze coloane de masini, potrivit Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, circulatia pe DN 1 se desfasoara cu dificultate intre Comarnic si Busteni, unde au inceput sa se formeze coloane de masini pe ambele sensuri ale drumului.

Traficul rutier nu este blocat, insa in mai multe zone se circula cu viteza redusa, bara la bara.

Politistii recomanda soferilor sa respecte semnalele agentilor rutieri, sa nu intre in depasiri riscante si sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de autoturismele din fata.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1 E Brasov - Poiana Brasov, respectiv DN1 E Rasnov ¬ Poiana Brasov a fost instituita o restrictie temporara de circulatie pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a faptului ca toate locurile de parcare din statiunea Poiana Brasov sunt ocupate.

In statiunile montane de pe Valea Prahovei si din Brasov se schiaza in conditii foarte bune, motiv pentru care sute de turisti se indreapta catre munte.

Pe de alta parte, multi dintre turisrii care au petrecut Revelionul la munte si-au incheiat vacanta si au pornit spre casa.