Drumul National 1 este aglomerat, vineri, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre Brasov, sute de turisti indreptandu-se catre statiuni pentru a petrece weekend-ul si a profita de conditiile foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarna, potrivit Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, DN 1 a inceput sa se aglomereze, vineri dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre statiunile montane.

Astfel, au inceput sa se formeze coloane de masini de la Comarnic pana la Sinaia si Busteni, insa nu sunt blocaje in trafic, mai multe echipaje ale Politiei Rutiere din cadrul IPJ Prahova aflandu-se pe DN 1 pentru dirijarea si fluidizarea circulatiei.

Pe sensul de coborare dinspre munte drumul nu este aglomerat.

Sute de turisti se indreapta, vineri, catre statiunile de pe Valea Prahovei si din Brasov, unde se schiaza in conditii foarte bune. Pe de alta parte, mii de turisti care au petrecut la munte Revelionul isi incheie vacanta vineri si este de asteptat ca DN 1 sa se aglomereze pe sensul de coborare dinspre munte in cursul dupa-amiezii.