​2014 a fost incununat de succese pentru unii politicieni, in timp ce pentru altii cu deziluzii. S-au bucurat cu totii cand au trecut in noul an si au petrecut in familie aceasta noapte speciala.

La primul sau Revelion in calitate de presedinte, Klaus Iohannis a ciocnit o cupa cu sampanie cu sotia si prietenii, la Cisnadioara, in marginimea Sibiului. De o petrecere discreta s-a bucurat si familia premierului Victor Ponta, care a petrecut la Orastie.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis nu a schimbat traditia petrecerii de Revelion din ultimii cinci ani. La ora 21.00, a ajuns la Cisnadioara, acasa la un vechi prieten - Andreas Huber, consul onorific al Austriei la Sibiu.

Petrecerea a fost una restransa, cu cateva familii prietene celei prezidentiale, iar la miezul noptii presedintele a urmarit focul de artificii.

Resedinta de la Cisnadioara a consulului austriac este asezata parca intr-un colt de Rai, cu vedere la Muntii Fagaras si in apropierea bisericii fortificate sasesti. Turistii care petrec revelionul an de an in marginimea Sibiului sperau sa il vada pe noul presedinte.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV