Vineri, vremea se va incalzi usor fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii. Vor fi innorari temporare, local in regiunile intracarpatice va ploua slab, iar in nordul Carpatilor Orientali vor cadea precipitatii slabe, mixte, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

In zonele joase de relief se va semnala ceata sau nebulozitate stratiforma, asociata izolat cu burnita in sudul si estul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, usor mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 6 grade.

Bucuresti:

Cerul va avea innorari, iar mai ales dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima in jur de 0 grade.

La munte:

Vremea se va incalzi usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros, iar in nordul Carpatilor Orientali vor cadea precipitatii mixte, in timp ce in restul zonei montane, izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste.