Miercuri, pe parcursul zilei, in vestul si in nord-vestul tarii vremea se va raci, cerul va fi noros si va ploua. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare, va fi ceata izolat persistenta si trecator burnite sau ploi slabe. In zona montana inalta izolat vor fi lapovite si ninsori, transmite Mediafax.

Noaptea cerul va fi temporar noros, pe areale mici vor fi precipitatii mixte in nord si in centru, in rest vor fi posibile burnite, iar local se va semnala ceata. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 5 grade.

BUCURESTI

Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi posibile ploi slabe sau burnite. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5-6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Indeosebi in primele ore ale intervalului se va semnala ceata.

JOI

Valorile termice vor fi in marea lor majoritate usor mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada din an. In zonele joase din sud si din est, nebulozitatea si ceata vor fi local persistente si asociate cu burnite.

In celelalte zone innorarile vor fi temporare si pe arii restranse se vor semnala precipitatii slabe. Vor fi mai ales ploi, iar la munte, in Maramures si in nordul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte, chiar predominant ninsori in nordul Carpatilor Orientali. Vor fi conditii de producere a poleiului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade.