​​Conducerea unei scoli din Dublin le-a transmis parintilor o scrisoare prin care ii atentioneaza sa nu trimita profesorilor cadouri de Craciun. Scrisoarea este semnata de directorul scolii si, prin intermediul ei, institutia ii informeaza pe parinti cand iau elevii vacanta si cand reincep cursurile. Scrisoarea a fost publicata pe contul sau de Facebook de Mihaela Paula Ghinea, romanca stabilita in Dublin.

HotNews.roFoto: Hotnews

In cadrul scrisorii primite de parinti, printre altele, conducerea scolii spune urmatoarele:

Ca de obicei, le cerem parintilor sa nu trimita profesorilor cadouri de Craciun, ci in loc de asta sa faca acasa o felicitare pentru profesor. Aceasta este o perioada a anului foarte costisitoare pentru familii, iar personalul considera ca nu este nevoie sa se adauge si mai multa presiune prin cumpararea mai multor cadouri”.

Vezi mai jos scrisoarea integrala publicata de Mihaela Paula Ghinea. Aceasta a declarat pentru HotNews.ro ca parintele fiecarui copil plateste la inceputul scolii 75€, bani in care intra manualele, caietele si alte materiale folosite la clasa, iar cei care doresc platesc o donatie lunara de 2€ pentru asociatia parintilor.