​​Doi tineri, sot si sotie, au renuntat la salariile de mii de euro din multinationale cu dorinta de a face o bucata de Romanie sanatoasa. S-au apucat sa construiasca o fabrica de lactate mai altfel.

Alina si Daniel Donici au combinat rafinamentele frantuzesti cu retetele spaniole si metoda de lucru romaneasca si au scos pe piata cateva produse cu care au dat lovitura. Insa nu le-a fost usor. Uneori nu aveau nici macar bani de paine insa acum se mandresc ca au ajuns la o cifra de afaceri de peste 600 de mii de euro. Insa nu au uitat de unde au plecat. Traiesc modest, in chirie, si nu incearca sa epateze la volanul unor masini de lux pe care si le-ar putea permite.

„Cele mai fericite zile ca angajat a fost atunci cand mi-am dat demisia”, spune Daniel Donici. A fost momentul in care si-a luat libertatea in maini. In acelasi timp, in alt birou de multinationala sotia facea la fel. Refuzasera job-uri foarte bine platite din strainatate ca sa incerce o afacere romaneasca. Se intampla in urma cu sase ani.

Citeste mai mult si comenteaza pe Stirile ProTV