Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Tony Blair (foto arhiva)Foto: Agerpres

Ultima intalnire a celor doi a fost in octombrie anul trecut, tot la Bucuresti, dupa ce in vara aceluiasi an cei doi au mancat impreuna la un restaurant din apropierea sediului PSD.

Seful Guvernului declara atunci ca a discutat cu Blair despre ce se va intampla in Europa si ca a primit multe sfaturi bune.

Ponta a adaugat ca Tony Blair ramane modelul sau in politica, mai ales dupa cate sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este in prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind insarcinat de catre secretarul de stat american John Kerry sa elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului si atragerea investitiilor private in Cisiordania.

Tony Blair, care are un birou de consiliere guvernamentala ce lucreaza cu mai multe regimuri, a calatorit demai multe ori la Bucuresti anul acesta si anul trecut pentru a se intalni cu Ponta.