Un primar dintr-o comuna botosaneana a ajuns sa faca apel pe Facebook la locuitori sa se angajeze, dupa ce un angajator care punea la dispozitie 50 de locuri de munca, salariu de 1.000 lei net si transport gratuit nu a gasit decat 11 doritori, scrie cotidianul local botosaneanul.ro.

"Desi am anuntat public si in mod repetat ca in comuna a venit un angajator important la nivel de judet care recruteaza forta de munca in domeniul confectiilor , sunt suparat ca pana astazi s-au aratat interesate sa lucreze un numar de numai 11 persoane , desi oferta este de 50 locuri de munca.

Dragi concetateni si ma adresez in mod special persoanelor mai tinere, va rog sa intelegeti ca trebuie sa invatam sa avem fiecare o meserie si sa lucram undeva, nu se mai poate trai pe spatele parintilor sau din ajutoare sociale.

Fac apel inca o data catre persoanele interesate sa munceasca pe un salariu net de 1000 lei, transport asigurat si program de 8 ore de munca sa se adreseze d-nei Simona Bordianu functionar al primariei Dangeni la compartimentul Proiecte europene pentru a se inscrie pentru a obtine un loc legal de munca. Va multumesc pentru intelegere si in speranta ca nu voi mai vedea persoane tinere stand la rand pentru a-si intocmi dosare de ajutor social!" a scris pe contul sau de Facebook primarul comunei Dangeni.

O persoana care sustine ca s-ar fi aflat printre cele 11 persoane angajate se plange insa de conditiile de munca: "Eu cred ca m-am aflat printre cei 11, dar imi pare rau pentru personalul care s-a angajat sa ne sustina, sa ne invete sa stim sa croim, sa ne fie drag sa venim si a doua zi. Din pacate, nu a fost asa eu cel putin am fost dezamagita, vorbesc in numele meu. Ceea ce m-a facut sa nu mai merg in acea institutie de stat, nu ca nu mi-ar fi placut dar am fost injosita", afirma aceasta persoana, citata de botosaneanul.ro