Bogdan Aurescu va fi noul ministru de Externe. Niciun oficial nu a explicat ce s-a intamplat cu numirea lui Mihnea Motoc

de V.M.     HotNews.ro
Luni, 24 noiembrie 2014, 16:23 Actualitate | Esenţial


Bogdan Aurescu
Foto: Hotnews
Administratia Prezidentiala anunta intr-un comunicat ca presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de numire in functia de ministru al Afacerilor Externe a lui Bogdan Aurescu. Niciun oficial nu a explicat pana acum de ce a fost retrasa nominalizarea lui Mihnea Motoc la sefia MAE.

UPDATE: Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc luni seara, la ora 19.00

Presedintia informeaza, intr-un nou comunicat, ca ceremonia de depunere a juramantului de investitura, atat a lui Bogdan Aurescu in functia de ministru al Afacerilor Externe, cat si a Csillei Hegedus in functia de ministru al Culturii si viceprim-ministru, va avea loc luni seara, de la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

***

Anterior, surse oficiale au precizat, pentru Mediafax, ca premierul Victor Ponta a revenit asupra propunerii de nominalizare a lui Mihnea Motoc ca ministru la Externe si l-a propus pentru aceasta functie pe Bogdan Aurescu, secretar de stat in minister.

Sursele citate mentionasera ca noua propunere a fost acceptata de presedintele Traian Basescu.

Propunerea a fost inaintata de Ponta la scurt timp dupa ce a revenit la Bucuresti, din Emiratele Arabe Unite.

Saptamana trecuta, presedintele Basescu a mentionat ca, pentru a nu intra in stare de incompatibilitate, inainte de numirea lui Motoc in Guvern, acesta trebuie sa nu mai aiba calitatea de ambsador, fiind necesar un decret de revocare din functia de ambasador la UE.

El a explicat ca acest decret de revocare trebuie contrasemnat de catre premier.

Mihnea Motoc, ambasadorul Romaniei la UE, a fost nominalizat pentru postul de ministru de Externe dupa ce Teodor Melescanu a demisionat din functie, la doar o saptamana dupa ce il inlocuise pe Titus Corlatean, din cauza problemelor de vot in diaspra la alegerile prezidentiale.

 • Cine este Bogdan Aurescu

documente
Diplomat de cariera, Bogdan Aurescu a fost numit secretar de stat pentru afaceri strategice in Ministerul Afacerilor Externe la 4 februarie 2009. In perioada august 2010 - februarie 2012 a fost secretar de stat pentru afaceri europene, coordonand, de asemenea, Directia Politici de Securitate. In perioada martie - iunie 2012 a fost secretar de stat pentru afaceri globale. Din iunie 2012, este secretar de stat pentru afaceri strategice, se arata in CV-ul postat pe site-ul MAE.
documente


Lucreaza in MAE din 1996, incepandu-si activitatea in cadrul Directiei Juridice si Tratate, ca referent relatii. Intre 1998 si 2003 a ocupat succesiv functiile de consilier in cadrul Cabinetului Ministrului, director adjunct al Directiei Juridice si Tratate, director de cabinet, director al Directiei Juridice si Tratate / Drept International si Tratate, director general al Directiei Generale Afaceri Juridice.

In perioada 2003-2004 a detinut, in cadrul MAE, functia de subsecretar de stat - Agentul Guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, iar in intervalul 2004-2005 pe cea de secretar de stat pentru afaceri europene. Incepand din septembrie 2004, Bogdan Aurescu a fost Agentul Romaniei pentru Curtea Internationala de Justitie, coordonand - pe tot parcursul procedurilor - activitatea echipei care a reprezentat Romania in procesul cu Ucraina de la Curtea Internationala de Justitie privind Delimitarea Maritima in Marea Neagra, finalizat la data de 3 februarie 2009. In perioada 2010-2011 a fost negociator-sef pentru Romania al Acordului romano-american privind apararea antiracheta si al Declaratiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI dintre Romania si SUA. Are, in prezent, gradul diplomatic de ministru-plenipotentiar.

Este membru al Curtii Permanente de Arbitraj de la Haga, membru supleant in Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept (Comisia de la Venetia) a Consiliului Europei,  reprezentant supleant al Romaniei la Comisia Dunarii si Arbitru desemnat de Romania in conformitate cu articolul 2 din Anexa VII la Conventia ONU privind Dreptul Marii. Este, de asemenea, presedintele Sectiei de Drept International a Asociatiei de Drept International si Relatii Internationale si al Ramurii Romane a "International Law Association" (Londra), redactor-sef al Revistei Romane de Drept International, membru al Colegiului de Redactie al revistei Curierul Judiciar, precum si membru al Consiliului Stiintific al revistei ACTA Universitatis Lucian Blaga (Sibiu). 

Bogdan Aurescu este, din 2012, conferentiar universitar in cadrul Departamentului de Drept Public al Facultatii de Drept - Universitatea din Bucuresti (unde a predat sau preda Drept International Public, Drept Diplomatic si Consular, Organizatii si Relatii Internationale, Jurisdictii Internationale, Dreptul International al Protectiei Minoritatilor). A debutat in activitatea didactica in anul 1998 (asistent universitar 2002-2004; lector universitar 2004-2012). A mai predat cursuri de Drept International Public si Dreptul Tratatelor si in cadrul altor institutii academice precum Academia Diplomatica/Institutul Diplomatic Roman si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. De asemenea, din 2004 este cadru didactic asociat la Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucuresti pentru predarea cursului de Jurisdictii Internationale la programul de Master de Drept International si European. In iulie 2006 a fost visiting professor la Facultatea de Drept a Universitatii din Hamburg, in cadrul mobilitatii ERASMUS Teaching Staff.

Este doctor in stiinte juridice, specializarea drept, cu calificativul "foarte bine" si distinctia "Summa cum laude", cu teza "Conceptul de suveranitate si suprematia dreptului international" (2003). A finalizat programul de cercetare post-doctorala cu calificativul "excelent" in domeniile Dreptul International al Protectiei Minoritatilor, Drept International Umanitar, Dreptul Refugiatilor si Drept Penal, cu tema "Evolutii in relatia dintre stat si individ in domeniul dreptului international al protectiei minoritatilor si al protectiei internationale a persoanelor apartinand minoritatilor nationale" (2011).

Bogdan Aurescu a absolvit Colegiul National "Sfantul Sava" (1992), Facultatile de Drept (1996, cu Diploma de Merit) si Istorie (1998) ale Universitatii din Bucuresti, Institutul Franco-Roman de Dreptul Afacerilor si Cooperare Internationala "Nicolae Titulescu - Henri Capitant" (1996) si Colegiul National de Aparare din Bucuresti (2000).

In 2002 a primit din partea MAE "Diploma de merit pentru contributie de exceptie la activitatea diplomatica a Romaniei". A fost decorat cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler (2002), Ordinul Meritul Diplomatic in grad de Cavaler (2007), Ordinul National Steaua Romaniei (2009) in grad de Cavaler, Crucea de Comandor al Ordinului de Merit al Republicii Polone (2009), Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter (2013) si Medalia de Aur a Fortelor Armate Poloneze (2013).

Este autor, co-autor sau coordonator al unui numar de 13 volume in domeniul dreptului international, 15 capitole publicate in volume colective, 15 studii publicate in volume ale conferintelor internationale de specialitate si peste 100 de articole, studii, comentarii, recenzii publicate in reviste romanesti si straine, cum ar fi Revista Romana de Drept International, Analele Universitatii din Bucuresti-Seria Drept, Curierul Judiciar, Annuaire Francais de Droit International, The International Journal of Marine and Coastal Law, Helsinki Monitor. Security and Human Rights, European Yearbook of Minority Issues, Revue Hellenique de Droit International, Chinese Journal of International Law. Ca membru supleant (expert independent) al Comisiei de la Venetia, a fost raportor sau co-raportor pentru 22 de rapoarte, opinii sau studii ale acestei institutii.

Bogdan Aurescu vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

S-a nascut la 9 septembrie 1973.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

21211 vizualizari

 • +25 (29 voturi)    
  Cred ca nu exagerez considerand ... (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:28)

  MihaiDumitrescu [anonim]

  ... ca, in acest moment, mai nimeni nu stie ce se intampla, de fapt, la MAE.
  • +3 (9 voturi)    
   Ponta habar nu are despre ce este vorba! (Luni, 24 noiembrie 2014, 18:14)

   LiviuIordache [utilizator] i-a raspuns lui MihaiDumitrescu

   Daca isi putea cineva inchipui ca Ponta pune ministru de externe, iar, fara sa se consulte cu Basescu, acum, cind a fost fragezit de alegeri, se inseala amarnic. Era clar ca Basescu nu voia, din principiu, sa numeasca fara sa fie consultat, nu ca Motoc ar fi avut probleme, dar nu putea sa cada in groapa ignorantei lui Ponta.
   Tremurind de frica, dar, ca orice las, tifnos, Ponta a trintit un nume de nerefuzat, fara sa stie (voia presedine, vai de capul nostru, ne-a trecut glontul pe la urechi) ca un ambasador nu se recheama si nu se acrediteaza ca la guvernul lui de incompetenti.
   Sunt proceduri, la retragere trebuie sa se prezinte sefului statului (organizatiei) respective, sa-i explice, apoi pentru noul ambasador trebuie acreditiv, dureaza luni de zile. Si cind? Tocmai acum, cind e o noua comisie, un nou parlament, Ponta golea postul doar pentru ca stia ca Basescu nu-l poate refuza pe Motoc.
   Si nu l-a refuzat, public, ca ii pata cariera, dar a gasit, tot pentru public, chichita aia legala, cu contrasemnarea, si intre timp i-a bagat mintile in cap copilotului. Copilot forever!
  • +1 (7 voturi)    
   Aurescu (Luni, 24 noiembrie 2014, 18:34)

   MirceaGeorgescu [anonim] i-a raspuns lui MihaiDumitrescu

   Da stie cineva ce-i cu tara?
 • -1 (57 voturi)    
  bravo (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:34)

  Mazeta [utilizator]

  Bogdan Aurescu este un profesionist adevărat. A rămas în memoria colectivă ca avocatul care a reușit să câștige Insula Șerpilor pentru Exxon Mobile, pardon, pentru România.
  • +5 (19 voturi)    
   sunt curios cate plusuri (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:35)

   derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   iti iei de la vadimisti :)
  • +34 (38 voturi)    
   Insula Serpilor este in continuare a Ucrainei (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:36)

   ovimunt [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Insula Serpilor este in continuare a Ucrainei. Ceea ce a fost castigat in instanta este un perimentru important din platforma continentala la Marea Neagra.
   • -19 (29 voturi)    
    aha (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:53)

    Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui ovimunt

    Înseamnă că n-are rezerve de petrol.
    • +25 (37 voturi)    
     Insemna ca habar nu ai ce vorbesti (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:03)

     Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     Delirul cu Insula Serpilor si Exxon Mobile. Aurescu e un patriot, printre putinii ce a readus teritorii Romanesti inapoi. In rest delir de postac inept.
     • +6 (8 voturi)    
      corect ! (Luni, 24 noiembrie 2014, 18:56)

      translativus [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan_100

      Si mai trebuie subliniat ca ceea ce a castigat Aurescu, in instana internationala, pentru Romania, era deja data de catre "vechii" liberali catre companiile petroliere respective.
      Sa vedem daca si "noii" liberali, vor avea aceiasi atitudine paguboasa fata de tara.

      Oricum, Aurescu este cea mai buna optiune posibila.
      Sa speram ca nu va fi pus in situatii jenante de catre plagiatorul mincinos, galacticul infrant.
 • +32 (32 voturi)    
  in sfarsit (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:35)

  Mos Andrei [utilizator]

  de mult mi-am dorit sa-l vad Ministru de Externe pe B. Aurescu.
 • +13 (21 voturi)    
  INABIL (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:39)

  mihnea2012 [utilizator]

  Se vede ca nu e politician. Daca urmareste acest scaun, Aurescu ar trebui sa isi dea seama ca a ales momentul prost. Ponta vrea sa isi apropie un pic din popularitatea acestui om or guvernul sau are zilele numarate. Si va cadea cu tot cu Aurescu. Mai bine putina rabdare.
  • +27 (27 voturi)    
   si totusi.. (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:52)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui mihnea2012

   tocmai pentru ca nu este politician, ci diplomat de cariera, nu este normal sa nu-l intereseze ce se intampla cand pica guvernul? el tot in MAE ramane si orice guvern il poate pastra ca ministru de externe..
   • +12 (18 voturi)    
    cade doar pentru moment (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:16)

    outside_the_wall [utilizator] i-a raspuns lui pehash

    Iohannis il va numi din nou. E un om foarte capabil.
  • -8 (14 voturi)    
   prevad (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:53)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui mihnea2012

   ca va ...patzi(?) ca cazacioc si ala de la bujet, va ...adera la psd. :))
   • +3 (5 voturi)    
    mai cu minus (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:16)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    mai vorbim noi, in cateva luni.
    cum zicea si tataia lenin, cine nu'i cu noi, ca'vasazica ca e contra ! adica, basist. :)
  • +4 (6 voturi)    
   Pai nu l-a pus Ponta, l-a pus Basescu! (Luni, 24 noiembrie 2014, 18:18)

   LiviuIordache [utilizator] i-a raspuns lui mihnea2012

   Politica externa este atributul, aproape exclusiv, al presedintelui, iar Ponta a vrut sa le ia pe toate, punind doua catastrofe, baiatul ala fara frunte si omul tuturor compromisurilor, cu dubla comanda, doar sa-i faca sic lui Basescu. Aurescu este profesionist, face tot ce poate ca sa fie bine in locul in care este pus! Oricum, ca ministru de externe ramine in corpul diplomatilor! Iar Motoc era fix pe locul lui, acum, cind la Bruxelles s-au schimbat atitea!
 • +31 (31 voturi)    
  4 ministrii in 4 saptamani (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:40)

  banatul e fruncea [utilizator]

  Macar 4 domni pot sa treaca in CV ca au fost ministrii de externe... Vreau si eu!!! am 3 zile libere prin Februarie! Ar fi super sa-o trec si eu in CV. Imi da cineva adresa de mail a lui VVP?
 • -11 (17 voturi)    
  Aurescu (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:40)

  nimrod [utilizator]

  Motoc e victima colaterala a razboiului PSD cu justitia?
  • +8 (12 voturi)    
   nevasta'sa (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:03)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nimrod

   era printre cei mai laudati de la latrina 3:))
   judecatoarea de la ccr, omul lui base...etc.

   probabil, o prietena de'a udrei.:)
   ceva shopping la bruksal, posete....nimic ?!

   normal ca omul s'a tinut departe de circul mare de pe dumbo vitza.

   goldescu va fi ras, tuns si frezat de ...activul psd.
  • +10 (10 voturi)    
   greu de spus (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:11)

   derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui nimrod

   ce stiu eu:

   1. a fost totdeauna considerat "omul americanilor" indiferent ce pozitie a ocupat;
   2. ii datoreaza inceputurile carierei lui Nastase si multa vreme a fost considerat un apropiat PSD (un fel de Geoana mai inteligent si fara carnet de partid);
   3. in 2009 a cotit-o atat de brusc incat initial am avut ceva dubii cand Basescu a numit-o pe nevasta-sa la CCR; pana acum s-a dovedit ca n-am avut dreptate :)
   • +2 (2 voturi)    
    vrabia din mana? (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:57)

    cinic [utilizator] i-a raspuns lui derblauereiter

    statutul de ambasador NU poate fiu revocat decat daca ...[caz grav]. Daca renunta la el si devine ministru il revoca Ponta la cheful sau si NU mai poate deveni ambasador.
    • +4 (4 voturi)    
     nu e genul (Luni, 24 noiembrie 2014, 19:31)

     derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui cinic

     sunt convins ca n-are absolut nicio apasare cu statutul de ambasador;

     in zona diplomatica motoc poate sa fie ce vrea el si are calitatea ca vrea totdeauna ce trebuie :)

     oricum deranjul s-a produs intre azi 13-16, cred ca era dupa 16 cand oficial la adm prezidentiala figura inca numirea lui motoc la 19 :)
   • +2 (4 voturi)    
    pe vremuri (Luni, 24 noiembrie 2014, 20:02)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui derblauereiter

    alde motoc, arafat, sau cum au mai fost alde cazacioc si ala de era la buget, tehnocratii numiti de un oarece partid, se numeau, pe vremuri, activul fara de partid.
    adica, activisti fara carnet.
    f. importanti, de fatzada, sa pacaleasca pe'alde gheorghe, ion, ca, cine e meritos, e promovat, ca nu numai aia cu garnet de partid participa la infaptuirea maretzilor tzeluri ale societatii socealiste multi lateral dezvoltata, mai toa'si.
    spre noi culmi ale cilivizatzii si progresului.
    pana la urma, sfarsesc cu carnet de membru, si adasta, ori se intorc la munca de jos.
    • 0 (0 voturi)    
     asta nu putea sa pacaleasca (Marţi, 25 noiembrie 2014, 8:23)

     derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     decat pe'alde John sau Jean :))

     a plecat la studii in 90' dupa ce a terminat facultatea si nu cred c-a stat in tara mai mult de 2-3 ani, pe la mijlocul anilor '90
 • +12 (16 voturi)    
  motoc (Luni, 24 noiembrie 2014, 16:49)

  nash pandelica [utilizator]

  nu stie ce pierde !:)
  a renuntat la onoarea sa faca parte din unul dintre cele mai cinstite guverne...

  mai bine la bruksal. alta lume, aaaa ?!
 • +13 (15 voturi)    
  poate ca Motoc (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:01)

  Aramis [utilizator]

  n-a vrut sa intre in guvernul lui Pinocchio
 • +20 (22 voturi)    
  In sfarsit se termina cu d'alde Corlatzeni la MAE (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:03)

  Plagarus [utilizator]

  MelePere, Cioroienii, Corlatzenii sunt istorie,caci vin adevaratii profesionisti !
 • +10 (10 voturi)    
  Trebuie sa fie un motiv serios (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:11)

  Pindona [utilizator]

  MM ori are probleme la dosar , ori , cel mai plauzibil , este / a fost undercover , diplomatii de peste tot in general joaca la 2 echipe , parerea mea .............
  • +3 (3 voturi)    
   si a mea :) (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:43)

   derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui Pindona

   ar mai fi de spus ca in turul 1 al alegerilor prezidentiale d-na judecator CEDO a tinut sa posteze pe facebook ca nu e absolut deloc fan M&M :)
 • +11 (15 voturi)    
  Un profesionist! (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:12)

  Klaus_CT [utilizator]

  Bogdan Aurescu este singurul, ma repet, singurul (!) profesionist din acest Guvern incompetent!
  Este o IMENSA diferenta intre Aurescu si Corlatean, Melescanu sau Motoc!
  In cazul in care Guvernul ponta va cadea, Bogdan Aurescu va trebui sa ramana in functie. Este cel mai bun diplomat pe care il avem la ora actuala!
  Dupa cele doua esecuri, Corlatean si Melescanu, pontalaul nu mai avea ce sa faca, probabil, recurgand la cea mai buna solutie pe care o putea avea Romania in acest moment!
  • +9 (9 voturi)    
   nu-l poți compara pe Aurescu cu amatorii ăia (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:35)

   visio [utilizator] i-a raspuns lui Klaus_CT

   efectiv, nu ai cum!
  • -6 (12 voturi)    
   Pe dracu' cel mai bun diplomat! (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:51)

   sami [utilizator] i-a raspuns lui Klaus_CT

   Este un infatuat, care s-a cocoțat numai in posturi călduțe. Procesul de la Haga a fost câștigat cu ajutorul avocaților străini, plătiți cu bani grei de statul roman. Nu va mai lăsați pacăliți de aparente. Individul asta nu a facut in viata lui un post, cum poate fi numit cel mai bun diplomat?! Este hilar! Ii doresc un ministeriat foarte scurt, oricum ii va fi de ajuns sa nu i se ajungă cu prajina la nas si este destul de complexat de statura lui. Un arogant dornic de funcții "demn" de un guvern ca a lui Ponta.
   Ma bucur ca ES Dl M Motoc s-a retras din mizeria asta, ii pata reputația asocierea cu cel mai dezastruos guvern si cel mai corupt
 • +8 (12 voturi)    
  Toata stima... (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:22)

  blackarrow [utilizator]

  pt. dl Aurescu . Cred ca e cel mai titrat diplomat roman , are realizari foarte bune , e un om de viitor ,probabil cea mai buna varianta datorita si vastei experiente pt. acest post ..Avem nevoie de oameni de genul acesta , oameni capabili, adevarati profesionisti .
  De ce de-abia acum ? el a mai fost nominalizat prin 2009 parca , dar n-a iesit la calculele politice , tot politica asta nenorocita , mi-e scarba cand aud ca desi toate partidele declara ca vor ce e mai bun pentru tara , la o adica numesc tot politic , oameni incompetenti si pe deasupra si corupti .
  Pai ce, acel Sova suficient cu el insusi , e cea mai buna varianta de ministru al Transporturilor , sau e o nulitate cu pene ?
 • +1 (9 voturi)    
  presupunere (Luni, 24 noiembrie 2014, 17:55)

  mucenic [utilizator]

  fara sa cunosc problema, presupun numirea a fost facuta de Basescu si aprobata de Johanis. Ponta este pe linie moarta.
  • +1 (3 voturi)    
   Propunere de avarie (Luni, 24 noiembrie 2014, 19:16)

   bilbofil [utilizator] i-a raspuns lui mucenic

   Băsescu a desenat în public și în privat ce înseamnă să rechemi un ambasador de la post. Poate fi de înțeles în anumite situații, dar greu de scuzat în uzanțele diplomatice.

   aurescu era deja disponibil și, ca diplomat de carieră, poate asigura un «interimat» tehnocrat pînă se așează apele în politică și se găsește un politician cu simț diplomatic pentru această demnitate (dacă se mai găsește sau i se lasă partea politică exclusiv în cîrca lui Iohannis).
 • +11 (11 voturi)    
  Dl.Aurescu (Luni, 24 noiembrie 2014, 18:09)

  istoriograf [utilizator]

  Face impresia ca a devenit singurul ministru profesionist, cu un CV foarte bun, om serios si cu studii adevarate si nu doctorate cumparate de Black Friday. Sa fie intr-un ceas bun si sa supravietuiasca guvernului Ponta care nu va mai tine prea mult.
 • +3 (5 voturi)    
  Si... (Luni, 24 noiembrie 2014, 18:46)

  Sthelian [utilizator]

  ...la ceremonia de depunere a juramintului va participa si proaspat odihnitul? Sau il va trimite pe nea Gonserva?
 • +3 (3 voturi)    
  in fine... (Luni, 24 noiembrie 2014, 19:08)

  Lucky1 [utilizator]

  omul potrivit la locul potrivit.
  De cand asteptam sa-l vad pe dl. Aurescu Ministrul de Externe. Cred ca este cel mai potrivit pentru acest post iar Ministerul si Externele, in general, vor avea mult de castigat cu acest profesionist si serios om la conducere.
  Succes!
 • +6 (6 voturi)    
  D nul ministru Aurescu (Luni, 24 noiembrie 2014, 19:28)

  t_roxx [utilizator]

  De mult timp i-am urmarit si admirat cariera, un om simplu si dedicat, discret. Prin anul 2011 lucram la o teza si am contactat mai multi functionari si parlamentari vrand sa discut cu ei pt teza mea. D-nul Aurescu nu a avut timp sa ma primeasca in perioada in care eram eu in Bucuresti, insa a acceptat sa -i trimit niste intrebari prin email si mi a raspuns cat de repede a putut. A fost singurul care mi a raspuns. Scrisesem si dobitocului de Adrian Severin si multor altor viermi parlamentari. AS fix in perioada aia lua mita de la jurnalistii britanici...bineinteles de la el, niciun raspuns.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by