Ora 22:20 Mitingul s-a incheiat in fata guvernului, protestatarii cerand inca o data demisia guvernului Ponta.

Protest la GuvernFoto: Hotnews

Ora 22:00 Protestatarii pleaca spre Piata Victoriei, "Ponta, demisia, ia cu tine mafia". In fata la PSD s-a scandat si "Uniti salvam Rosia Montana", printre manifestanti aflandu-se si cunoscutul militant Claudiu Craciun. Deplasarea are loc pe trotuar.

De precizat ca initial erau doua grupuri de manifestanti, unii care au venit pentru a cere demisia Guvernului in fata Palatului Victoria (grupat in fata muzeului Antipa), si un al doilea grup din care facea parte si Claudiu Craciun. Acest din urma grup a facut apel la ceilalti sa mearga impreuna cu ei in mars spre MAE, ACL si PSD.

Miting la PSD

Miting la PSD

Foto: Hotnews

Ora 21:50 Manifestantii au ajuns la sediul PSD unde scandeaza: "DNA, vine sa va ia", "PSD, ciuma rosie", "Ponta, nu uita, esti mai rau ca Ebola", "Demisia, demisia", "Solidaritate, solidaritate".

Ora 21:30 Dupa ce au trecut pe langa sediului ACL, protestatarii se indreapta spre sediul PSD de pe Soseaua Kiseleff. Numarul lor a crescut la circa 700-800.

Ora 21:15 Manifestantii se deplaseaza spre sediul ACL de langa Arcul de Triumf pentru a-i cere lui Iohannis sa recheme in tara toti sefii de misiuni diplomatice unde s-au inregistrat probleme la votul din strainatate, in cazul in care Traian Basescu nu va face acest lucru pana la investitura sa.

Ora 21:00 Circa 600 de bucuresteni protesteaza in fata ministerului de Externe, cerand demisia lui Teodor Melescanu: Mele, la puscarie!, Mele nu rezisti, nici cu mii de securisti

Ora 20:45 Numarul protestatarilor a crescut la cateva sute si acestia se indreapta in coloana pe Bd Aviatorilor spre ministerul de Externe. Ei scandeaza lozinci in care cer demisia premierului Ponta: Ponta nu rezisti, nu rezisti, nici cu mii de securisti / Diaspora va aduce demisia

Ora 20:20 In Piata Victoriei s-au strans circa o suta de oameni, care s-au mutat de la Muzeul Antipa la statia de metrou de la intrarea pe bd Aviatorilor

Circa 40 de oameni s-au adunat luni seara in Piata Victoriei, in apropiere de Muzeul Antipa, unde scandeaza "Jos Guvernul", "Jos Ponta, jos / Esti un mincinos".