Biroul Electoral Judetean (BEJ) Olt a suplimentat numarul de buletine de vot si de autocolante din sapte sectii de votare din localitatile Barasti, Tatulesti, Scornicesti si Samburesti pentru ca exista riscul sa fie epuizate cele existente, potrivit presedintelui BEJ Olt, judecatorul Silviu Oancea.

Oancea a mentionat ca pentru suplimentarea buletinelor de vot si autocolantelor din sectiile in care acestea urmau sa se epuizeze au fost luate buletine si autocolante de la sectii de votare din localitati apropiate. 'Au fost suplimentate buletinele de vot in sectiile 127 si 129 din Barasti, la sectiile 326, 327 si 328 din Tatulesti, la sectia 120 din Scornicesti si la sectia 303 Samburesti", a spus presedintele BEJ Olt, potrivit Agerpres.

In sectiile 129, 327 si 328, pana la ora 16,00 au votat mai multe persoane decat numarul alegatorilor din listele permanente, dintre care aproape jumatate fiind persoane care au votat pe listele suplimentare. In aceste sectii si in primul tur al alegerilor prezidentiale a fost suplimentat numarul buletinelor de vot si autocolantelor.