Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu scrie, intr-o postare pe Facebook, despre "delirul televiziunilor ca au iesit 2000 de insi in strada", intr-o reactie ironica fata de protestele de sambata, intrebandu-se daca este nevoie de "razboi civil" sau il convinge "cineva pe mutu' Iohannis "sa iasa la dezbatere", transmite Mediafax.

Lia Olguta VasilescuFoto: Agerpres

"Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2000 de insi in strada. Asa si? Maine suntem capabili sa strangem 20 000, fara probleme, doar la Craiova. O facem si noi? Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?", a scris Vasilescu intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Romanii au iesit in strada sambata seara, in mai multe orase importante din tara, in semn de sustinere pentru romanii din diaspora care au intampinat dificultati la votul din primul tur al alegerilor prezidentiale, din cauza organizarii defectuoase, si nemultumiti de masurile anuntate de Titus Corlatean privind desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin in sectiile de vot din strainatate. Manifestantii au cerut masuri eficiente pentru ca votul sa se desfasoare liber pentru toti romanii si au scandat lozinci impotriva Guvernului Ponta.

Mitingurile, organizate pe Facebook, au avut loc in ziua in care s-au implinit 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Protestele au fost ignorate de televiziunile arondate PSD, precum Antena 3, Romania TV, TVR si B1 TV.