Interlopul Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost arestat preventiv sambata noapte intr-un dosar de proxenetism alaturi de alte doua persoane, transmite Mediafax. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 1 si poate fi atacata cu recurs.

Reamintim ca procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 au retinut 22 de persoane in urma perchezitiilor care au avut loc vineri in Bucuresti si noua judete, la locuintele unor persoane suspectate de proxenetism si la cazinouri din Capitala, unde ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 700 de euro pentru a intretine acte sexuale cu prostituate.

Procurorii i-au retinut si pe Alexandru Boboruta - administratorul unui salon de masaj, Amiran Dzanashvili, Mazal Tov Israel si Mohamad Mounir Zahi - toti din conducerea unor cazinouri, unele care functioneaza in incinta unor hoteluri de lux din Capitala.

In acelasi dosar au fost retinute patru angajate de la departamentele de Relatii Publice ale unor cazinouri de lux - Denisa Elena Alexandru, Carmen Corina Stanciu si Simona Muraru si Adina Iris Belciu.

Sile Camataru si Adrian Panduru sunt acuzati ca, in perioada iunie-octombrie, ar fi plasat prostituate la cazinouri de lux, unde erau racolati clienti, majoritatea cetateni straini, pentru a intretine acte sexuale contra cost.

O parte dintre aceste fete aveau camere inchiriate permanent si figurau in cataloage de prezentare, ce erau prezentate de angajati ai cazinourilor clientilor care se aratau interesati de serviciile unei prostituate, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din randul anchetatorilor.