Directori din servicii publice deconcetrate si alte institutii de stat din judetul Gorj s-au prezentat la sediul organizatiei judetene a PSD, unde au fost convocati de presedintele Consiliului Judetean, Ion Calinoiu, vicepresedinte al PSD Gorj.

Director de institutie publica, alergat cu microfonul la PSD GorjFoto: Tele 3

Potrivit presei locale, sedinta a avut loc marti, 4 noiembrie, la Targu Jiu, directorii de institutii publice venind la sediul PSD dupa o discutie in sistem de videoconferinta intre Calinoiu si premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

La vederea jurnalistilor, unii dintre sefii de deconcentrate au grabit pasul, incercand sa se fereasca de camerele de filmat, iar altii au recunoscut ca la sedinta de la PSD s-a discutat despre pregatirea campaniei lui Victor Ponta pentru turul II.

Directorii au mers la intalnirea politica, in timpul programului si cu masinile de serviciu. Unii dintre ei au incercat sa evite camerele de filmare si au intrat in sediul partidului pe usa din dos, noteaza Tele 3.

"Au fost insa si directori care au incercat sa nege, dar s-au incurcat. Altii au luat-o, pur si simplu, la fuga. Altii au devenit pe loc irascibili, cand intalnirile sunt organizate in sediul de partid al PSD", noteaza sursa citata.

Publicatia Pandurul a enumerat cativa sefi de institutii publice din judetul Gorj care s-au prezentat la intalnirea politica a PSD: Daniel Bondoc de la Casa de Sanatate, Marius Boeriu de la Directia de Sanatate Publica, Gheorghe Milosteanu de la Medsermin, Teodor Popescu de la Apele Romane, Nicolae Giorgi de la Agentia de Protectie a Mediului, Rodica Ghimisi de la Casa de Pensii.