​Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a obtinut scoruri intre 5 si 6% potrivit principalelor 4 exitpoll-uri facute publice, sub scorul partidului de la alegerile europene. "Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului", a spus Udrea, dupa aflarea rezultatelor sondajelor, dupa inchiderea urnelor, neavandu-i alaturi in "seara presedintilor" nici pe actualul sef al statului, nici pe primarul Clujului.

Elena Udrea, presedinte doar pe afisFoto: Hotnews

Candidatul PMP la prezientiale, Elena Udrea, a venit la sediul partidului in jurul orei 19.00 si a stat inchisa in birou pana la 21.05, cand a iesit la declaratii de presa imediat dupa anuntarea exit-pollurilor.

Liniste si incordare la sediul PMP inca de la inceput. Dintre liderii partidului, alaturi de Udrea au mai venit in ziua alegerilor Eugen Tomac, Cristian Petrescu, europarlamentarul Sigfried Muresan, Nicolae Ivaschescu, Ruxandra Dragomir, precum si seful PNTCD, Aurelian Pavelescu.

"Nu mai stim nici noi ce sa zicem cu sondajele astea, asteptam si noi", cobea un lider PMP. Si exit-pollurile aveau sa o scoata pe Elena Udrea cu scoruri de 5-6%, balansand in jurul locului IV, sub scorul PMP de la europarlamentare.

"Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului", a spus Udrea dupa exitpoll-uri, insa cei doi mari sustinatori pe care i-a mentionat au fost si marii absenti se la sediul PMP.

Intrebata pe cine va sustine in turul al doilea, Elena Udrea a ignorat intrebarea si s-a retras in birou pentru jumatate de ora, dupa care a parasit sediul PMP.