Viorel Hrebenciuc a facut vineri dimineata primele declaratii dupa arestarea fiului sau Andrei Hrebenciuc in dosarul retrocedarilor ilegale, in care prejudicial depaseste, potrivit procurorilor, 300 de milioane de euro.

"Consider decizia magistratilor absolut nedreapta. O sa facem contestatie. Ne luptam in continuare", a spus Hrebenciuc jurnalistilor aflati in fata DNA Brasov.

"Tot dosarul este o porcarie. In primul rand, vorbiti de asa-zisi specialisti de aici, de la DNA Brasov, vorbesc despre un prejudiciu de 450 de milioane intr-o parte, 302 miloane in alta parte, cand, vreau sa spun acum si toata tara sa afle, ca nu exista niciun fel de prejudiciu", a mai spus Hrebenciuc.

"Nu se pune problema sa fie aici despagubiri ilegale sau retrocedari ilegale, pentru ca nu exista nicio retrocedare. Ce dati dumneavoastra pe posturi sunt prostii cap-coada. Vorbiti intotdeauna de despagubiri sau retrocedari ilegale care nu s-au facut, este dosarul neretrocedarilor si nu a retrocedarilor", a declarat Hrebenciuc.

"Ati vazut vreodata spalare de bani fara bani? O sa vad despre ce e vorba in fapt, dar este o spalare de bani fara bani", a mai spus Viorel Hrebenciuc.