Sapte suporteri din Ungaria au fost dusi la sediul Politiei din Sfantu Gheorghe, dupa ce, potrivit unor surse locale, in noaptea de sambata spre duminica, au avut o altercatie cu cativa localnici la o benzinarie din oras, ei fiind audiati si apoi lasati sa plece, informeaza Mediafax.

Surse locale au declarat, duminica, pentru agentia de presa citata ca in noaptea de sambata spre duminica un grup de suporteri din Ungaria a avut o altercatie cu patru localnici, la o benzinarie din Sfantu Gheorghe.

Potrivit surselor citate, incidentul de la benzinarie a fost anuntat prin 112, dupa care o echipa de jandarmi s-a deplasat acolo pentru a aplana conflictul.

In urma altercatiei, sapte suporteri ungari au fost dusi la sediul Politiei din Sfantu Gheorghe, unde au fost identificati si audiati, dupa care si-au continuat drumul spre casa. Sursele citate au precizat ca suporterii nu au fost amendati.

Reprezentativa Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul sustinut, sambata, pe Arena Nationala, in compania selectionatei similare a Ungariei, in etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.