Update 10 martie: "Datorita voua Tudor este astazi mai bine. A fost operat in Turcia si dupa 2 luni de suferinta astazi ne zambeste si ne uimeste cu puterea si ambitia lui. Deja a inceput sa stea in fundulet si suntem optimisti ca va fi si mai bine, cu multa munca si continuarea terapiilor zilnice. Daca Tudor astazi zambeste din nou si noi am reusit sa ducem la capat batalia pt strangerea sumei de care aveam nevoie, totul vi se datoreaza. Va multumim, oameni buni si frumosi, oameni pe care nici macar nu ii cunoastem, dar pe care ii simtim atat de aproape. Am avut in viata obstacole, dar si ingeri care sa ne ajute sa le depasim. Acestia sunteti voi, ingerii lui Tudor si ai nostri. Ramaneti vesnic in rugaciunile noastre. Dumnezeu sa va fie aproape mereu."

Tudor dupa operatia din TurciaFoto: Arhiva personala

Update (27 octombrie): Din cei 50.000 de euro necesari operatiei la solduri de care Tudor are nevoie urgenta s-au strans aproape 10.000 de euro. Parintii lui Tudor multumesc tuturor celor care le au fost aproape, atat prin donatii, cat si prin incurajarile trimise. "Va multumim din suflet tuturor celor care fara sa ne cunoasteti si fara macar sa cereti ceva in schimb ati fost alaturi de noi. Fiecare in parte ati intrat in sufletul nostru. Va suntem recunoscatori si catre voi se indreapta rugaciunile noastre. Tudor sufera din cauza unor oameni. Dar cel mai important este ca datorita unor oameni cu suflet mare el va fi mai bine. Va multumim din suflet si suntem siguri ca intr-o zi si Tudor va putea sa va multumeasca. Va multumeste si acum prin zambetul lui minunat la care nu a renuntat o clipa, indiferent de greutatile prin care trece. Pentru cei care vor sa-l ajute in continuare pe Tudor in lupta cu viata, conturile deschise pentru el raman la dispozitia dumneavoastra.

De asemenea, pentru ca am primit ajutor din partea multor persoane juridice, va reamintim ca aveti posibilitatea de a face donatii din impozitul pe profit datorat statului, fara niciun cost suplimentar pentru firma dumneavoastra. Puteti astfel directiona 20% din impozitul pe profit. Trebuie doar sa incheiati contract de sponsorizare cu ONG ul deschis pentru Tudor Asociatia Tudor Stefan Buculescu. Mai multe detalii gasiti pe blog, la sectiune Contact."

Anuntul initial: Dezvoltat normal intrauterin, Tudor a avut nesansa ca inconstienta unor medici sa-l nenoroceasca pe viata. Tudor s-a luptat sa vina pe lume fara niciun ajutor, a fost asfixiat la nastere avand cordonul ombilical de doua ori infasurat in jurul gatului. A primit nota 1 la nastere. Tudor sufera de paralizie cerebrala, microcefalie severa, avand creierul nedezvoltat si plin de gaurele datorate asfixiei severe de la nastere.

Acum are 3 ani si nu sta in fundulet, nu vorbeste si nici macar capul nu si-l poate tine bine. Pana acum parintii au incercat toate solutiile care le-au fost propuse: kinetoterapie, logopedie si chiar terapii alternative. Anul acesta Tudor a suferit 2 interventii chirurgicale la aparatul urinal, deoarece au aparut complicatii la acest nivel. Operatiile au fost realizate la o clinica din Turcia si toate costurile care s-au ridicat pana acum la zeci de mii de euro au fost suportate de parinti cu ajutorul celor dragi.

In acest moment, Tudor mai are nevoie de o interventie foarte complicata la solduri, care din cauza spasticitatii foarte accentuate s-au dislocat in asa fel incat au deformat si coloana. Operatia costa peste 50.000 de dolari, o suma pe care indiferent ce eforturi ar face parintii nu mai au cum sa o stranga.

"Pana acum am incercat sa ne descurcam singuri, considerand ca sunt alte cazuri mai grave. Numai ca de data aceasta va cerem ajutorul. Pe zi ce trece problema se agraveaza. Doctorul de la clinica din Turcia ne-a explicat ca vor fi sase operatii intr-una, fiindca este o interventie foarte dificila din cauza problemelor lui neurologice. Va rugam, daca se poate, sa ne dati o mana de ajutor."

Puteti vedea in intregime povestea lui Tudor si a parintilor sai, cat si documentele medicale pe pagina lui de blog.

Conturi pentru donatii:

1. Asociația Buculescu Tudor Stefan, CUI 31484369, Str. Gheorghe Doja, nr. 53, Pitesti, Argeș, Delegat Buculescu Mihai, As 972998, pol Pitesti, exp. 28.03.2024

BRD TOPOLOVENI

RON - RO51BRDE030SV31272610300

EUR - RO67BRDE030SV49926360300

USD - RO94BRDE030SV49926790300

2. Sucursala Unicredit Turian - str I. C. Brătianu , nr. 26, Pitești, Argeș

RON - IBAN RO41BACX0000004017810001

Titular Buculescu Mihai

3. Sucursala ING - Office Pitești, str I. C. Brătianu, bloc. D6, Pitești , Argeș

RON - ING RO51INGB0000999900712846

Titular Buculescu Andra

4. Cont PayPal: tudor.stefan.buculescu@gmail.com