Elena Udrea a declarat marti seara, invitata la Realitatea TV, ca ofiterul acoperit din randul candidatilor la alegerile prezidentiale, despre care a vorbit presedintele Traian Basescu, este de la Serviciul de Informatii Externe.

"E de la SIE. Domnul Melescanu il cunoaste. De unde stiu? Am presupus. Sau am citit din presa, nu mai tin minte", a declarat, la Realitatea TV, Elena Udrea, citata de site-ul Stiripesurse.ro.

Intrebata la emisiunea lui Rares Bogdan ce crede despre existenta unui ofiter sub acoperire in randul candidatilor la prezidentiale, Elena Udrea a precizat ca, fara existenta unor dovezi clare, va ramane o poveste asemanatoare celei cu plagiatul de care este acuzat Victor Ponta, in sensul ca unele persoane o vor crede, iar altele nu.

In ceea ce priveste prestatia serviciilor secrete, Elena Udrea a apreciat ca aceasta a fost "foarte buna", deoarece "au reusit sa tina institutia departe de conflictele politice si fara echilibrul acestor institutii in 2012 riscam sa ducem Romania inapoi in bezna din care iesisem in 1989".