Andreea Avrigeanu a implinit 3 ani pe 25 august 2014. In urma cu putin timp zambetul ei s-a transformat dintr-unul vesel intr-unul trist. A fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica cu celule T. Are nevoie urgenta de ajutor pentru a ajunge la clinica San Matteo din Pavia, unde i se poate salva viata! Orice suma de bani (lei sau euro) ii poate fi de ajutor si poate fi depusa in conturile parintilor ei.

Andreea AvrigeanuFoto: Arhiva personala

In urma cu aproximativ 3 saptamani a ajuns la spital acuzand dureri in gat. La inceput a fost suspectat un inceput de raceala pentru ca la putin timp sa i se puna diagnosticul de Leucemie acuta limfoblastica cu celule T. In prezent este internata in Clinica de Pediatrie Fundeni. Pentru a se face bine, Andreea trebuie sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la Clinica San Matteo din Pavia. Pentru inceput are nevoie de tratament cu citostatice, iar pentru acesta suma de 60.000 euro.

UPDATE O povestire pe scurt despre care e situatia la momentul actual:

In momentul in care a ajuns la Fundeni si i s-au facut primele analize concentratia de limfoblasti in maduva era foarte ridicata (80%) de aceea a trebuit sa inceapa foarte repede tratamentul cu citostatice. Dupa 15 zile de chimioterapie concentratia de limfoblasi in maduva este de 25% , o cifra foarte mare dupa 15 zile de chimio. Medicii de la clinica San Matteo din Italia au spus dupa ce le-am trimis toate analizele ca sunt sanse minime ca un transplant de maduva sa NU fie necesar. Cei de aici zic ca rezultatele la jumatatea primei sesiuni de chimioterapie (15 zile) nu sunt foarte concludente si ca cele din ultima zi (ziua 33 de chimioterapie) ar fi cele mai elocvente si atunci se pot pronunta daca este sau nu necesar transplantul de maduva.

Oricare ar fi situatia fie ca este nevoie sau nu de transplantul de maduva ea trebuie sa ajunga la aceasta clinica din Italia dupa incheiera celor 33 de zile de chimioterapie (prima sesiune). Daca cei de acolo considera ca nu este necesar transplantul de maduva costurile pentru tratament (care va dura cateva luni bune de zile) se ridica undeva la 60.000 EUR. Daca transplantul de maduva este necesar costurile se ridica la 150.000 EUR.

Parintii nu pot duce singuri aceasta lupta contra cronometru!

CONT USD:

RO90RZBR0000060017109767 - RAIFFAISEN BANK

SWIFT RZBRROBU

CONTURI LEI:

RO49BITR004120134219RO01 - VENETO BANCA

RO61BTRL02301201F26853XX - BANCA TRANSILVANIA

CONT EURO:

RO06BITR004120134219EU01 - VENETO BANCA

SWIFT BITRROBUXXX

Cont PayPal

mihaidd@gmail.com

Detalii suplimentare pot fi gasite accesand pagina de Facebook sau blogul dedicat acestei campanii umanitare.