Presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTV), Stelian Tanase, este invitat miercuri la audieri la Comisia pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor pentru a prezenta situatia din postul public de televiziune, scrie Agerpres.

"Comisia pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, prin intermediul presedintelui Gigel Stirbu, l-a invitat la audieri miercuri, 24 septembrie, incepand cu ora 11,00, pe presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase. Invitatia a fost lansata pentru a clarifica situatia existenta in acest moment la postul public de televiziune", se arata intr-un comunicat de presa transmis vineri.

Pe 19 septembrie premierul Victor Ponta declara ca televiziunea publica are nevoie de o regandire si a spus ca este dezamagit de prestatia lui Stelian Tanase in fruntea SRTV.

"Din bani publici, pe care ii platim cu totii, se realizeaza un serviciu public de proasta calitate. Cand spun asta, spun ca ma uit la rating. Si, in schimb, avem scandaluri. Eu am crezut ca dl Tanase a vrut sa faca ordine acolo. De scandaluri aveam amatori mai buni decat dl Tanase in scandaluri. Cineva tot va trebui sa faca curatenie acolo, eu speram sa fie dl Tanase, asa mi-a promis. Eu l-am intrebat ce facem cu datoriile. 'O sa facem curatenie'', a declarat Victor Ponta.