Vineri continua sa se inregistreze valori termice ridicate pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile sud-vestice, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, dar si in extremitatea de sud-est, unde doar trecator si izolat va ploua slab, se arata in prognoza publicata de Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in celelalte zone, in special in jumatatea de vest, cu viteze mai mari in sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 7...8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19 grade pe litoral. In orele diminetilor izolat se va semnala ceata.

Bucuresti

Vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

La munte

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va avea intensificari in special pe creste. Valorile termice se vor mentine ridicate pentru aceasta perioada din an, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

La mare

Vremea se mentine calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil, temporar mai noros. Conditii pentru ploi slabe.Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 22 de grade.