Miercuri, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil miercuri, cu innorari temporare in zona de munte si in nord-vestul si vestul tarii, unde izolat, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, vor fi ploi slabe, posibil insotite de descarcari electrice, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in depresiuni si in Dealurile de Vest si 31 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 8 grade in estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral. In zonele joase din vestul si centrul teritoriului vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Joi, vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data, cu temperaturi maxime cuprinse intre 24 de grade in nordul litoralului si 31...32 de grade in sud-estul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice si sud-vestice, iar dupa-amiaza si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si la munte. Temperaturile minime se vor situa intre 6...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18...19 grade in Dealurile de Vest si pe litoral.