​Incident incredibil petrecut sambata dupa-amiaza in centrul Clujului. Un barbat a incercat sa fure o ambulanta, in timp ce echipajul ii acorda primul ajutor unei femei cazute in strada.

Soferul ambulantei a alergat dupa masina si a reusit sa-l opreasca pe hot dupa cateva sute de metri, catarandu-se la volan din mers si scotand cheile din contact. In busculada creata, individul a reusit sa fuga si nici acum nu a fost gasit de politisti.

Echipajul ambulantei, format din sofer si o asistenta, a fost chemat sa intervina intr-o statie de autobuz, unde o femeie s-a prabusit din cauza caldurii. Soferul a coborat sa scoata targa, moment in care un barbat dintre cei de pe margine a profitat ca masina avea cheile in contact si a demarat in tromba, sub privirile uluite ale martorilor.

Soferul ambulantei a dat dovada de un curaj incredibil. A alergat dupa ambulanta, s-a urcat in masina care era in mers si a scos hotului cheile din contact. A salvat vieti pentru ca ei deja ajunsesera in intersectie si nu se stie ce s-ar fi putut intampla daca hotul trecea pe rosu.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV