Dinu Patriciu a fost inmormantat sambata la Cimitirul Bellu din Capitala, in prezenta a peste 100 de persoane, printre care prieteni, fosti colegi de partid, oameni de afaceri, dar si simpli cetateni, care l-au condus pe ultimul drum. Slujba religioasa a inceput in jurul orei 11:00, la Capela Cimitirului Bellu, inmormantarea incheindu-se in jurul orei 13:30, anunta Mediafax. Presa nu a avut acces in cimitir, familia dorindu-si discretie in jurul acestui eveniment.

La inmormantare au asistat mama, sotia si fiicele lui Dinu Patriciu, fiindu-le alaturi multi prieteni si cunoscuti ai omului de afaceri. Printre acestia s-au numarat Petre Roman si sotia sa, Silvia, Calin Popescu Tariceanu, Norica Nicolai, Sorin Rosca Stanescu, Stelian Tanase, Daniel Daianu, Viorel Catarama cu familia, Andrei Hrebenciuc, Ducu Bertzi cu sotia sa, Teodora.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, adus in Romania de la Londra, a fost depus, vineri seara, la capela Cimitirului Bellu, unde au venit rude, prieteni si alti apropiati ai omului de afaceri, inclusiv fosti colegi de partid.

Omul de afaceri Dinu Patriciu, membru fondator al PNL pana in 2003, a murit la varsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra.

"Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimele zile", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX la momentul respectiv de familia Patriciu.

Dinu Patriciu suferea de mai multi ani de cancer. In decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat.