Joi, valorile termice vor marca o scadere si in regiunile sudice si sud-estice, astfel temperaturile maxime se vor situa intre 18 grade in Maramures si 29 de grade, izolat, in Lunca Dunarii, informeaza Mediafax.

Ziua vor mai fi unele innorari in nordul, centrul si estul tarii, precum si in zona de munte, unde izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin, iar in zonele joase, mai ales din centrul tarii, pe arii restranse se va semnala ceata.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan, la munte si trecator in restul teritoriului. Temperaturile minime se vor incadra intre 4 grade in depresiuni si 16 grade pe litoral.

  • In Bucuresti

Vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea indeosebi in nordul si centrul tarii. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures, nordul Moldovei si in depresiuni si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 6 si 16 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase, izolat vor fi conditii de ceata.

  • In tara

Vineri, valorile termice vor marca o scadere, astfel incat temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 13...15 grade. Cerul va prezenta innorari trecatoare in cursul zilei, cand vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.