Postul Antena 3 a difuzat doua promo-uri, in unul oamenii sunt chemati sa iasa in strada sa picheteze Palatul Cotroceni, iar in celalalt este sugerat faptul ca Traian Basescu va intra in inchisoare. Cele doua promo-uri au titluri sugestive: "Plimbarea Libertatii 10 august" si "Cosmar AMR".

Foto:

Mesajul promo-ului "Plimbarea Libertatii 10 august"

"Din 7,4 milioane de voturi v-au fost furate. Noi am luptat si am protestat in jurul Palatului Cotroceni. Am fost prea putini si tocmai de aceea abuzurile au continuat. Astazi Antena 3 e confiscata, victima a unui abuz urias. Ati demonstrat de fiecare data ca sunteti cu noi. Noi ne plimbam duminica de la ora 5 in jurul Palatului Cotroceni. Voi ce faceti?"

Aici puteti urmari promo-ul "Plimbarea Libertatii 10 august"

Aici puteti urmari promo-ul "Cosmar AMR"

Context

In cadrul emisiunii moderate de Mihai Gadea jurnalistii Antenei 3 au declarat ca vor iesi la "plimbare" in jurul Palatului Cotroceni.

Mircea Badea: "Eu personal voi iesi in strada, pe persoana fizica. Ma voi duce sa ma plimb in jurul Palatului Cotroceni, voi utiliza dreptul meu de a ma plimba in jurul Cotroceniului".

Colegii sai din l-au intrebat daca nu cumva se va duce sa se plimbe incepand cu ora 5 dupa amiaza, iar Mircea Badea confirma.

Adrian Ursu anunta ca si el voia sa mearga tot duminica, la ora 5, si isi intreaba colegii daca nu cumva ii stiau programul, iar Oana Stancu anunta si ea aceeasi ora.

Adrian Ursu: "Sa stiti ca plimbari se pot face in intreaga tara. Ma gandesc ca intreaga tara, (duminica) la ora 5, e bine sa faca miscare".