Un barbat a murit carbonizat si alte sapte persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, pe podul care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra, in orasul constantean Ovidiu, dupa ce un autoturism Dacia Logan a intrat intr-un microbuz cu calatori si apoi a luat foc.

Potrivit reprezentantilor Seviciului Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc in jurul orei 22,15, pe DN 2A, la iesirea din localitatea Ovidiu, pe podul care traversaza Canalul Dunare-Marea Neagra, in momentul in care soferul Daciei Logan a pierdut controlul directiei si a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbuz care transporta pasageri intre Constanta si Navodari si in care se aflau zece persoane, conform Mediafax. In urma impactului puternic, autoturismul Dacia Logan a luat foc.

Echipaje ale pompierilor, Politiei si Ambulantei s-au deplasat spre locul accidentului, dar o persoana aflata in Dacia Logan a murit carbonizata, iar sapte calatori din microbuz au ajuns si ei la spital.

Circulatia in zona a fost intrerupta mai bine de trei ore.