Cinci femei au fost ranite, joi, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, la iesirea din localitatea clujeana Apahida, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba, autovehiculul lovind apoi un stalp de electricitate, pe care l-a daramat. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, Vasile Ceciches, a declarat ca accidentul a avut loc la iesirea din Apahida spre Cluj, iar pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar primele informatii arata ca mai multe persoane au fost ranite usor, potrivit Mediafax.

"Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier, dupa ce un microbuz s-a rasturnat. Am intervenit cu doua autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD si o masina de transport victime multiple, iar de la Serviciul Judetean de Ambulanta au intervenit doua masini. Din primele informatii pe care le avem, mai multe persoane sunt ranite usor, sunt evaluate la fata locului si urmeaza sa se decida daca vor fi transportate la spital" , a spus Ceciches.

La locul accidentului au ajuns si mai multe echipaje de Politie, care urmeaza sa stabileasca modul in care s-a produs accidentul.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Simona Varci, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba: "Din primele verificari reiese ca un microbuz care circula spre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens, s-a rasturnat si a lovit un stalp de energie electrica, pe care l-a daramat. In urma impactului, cinci femei au fost ranite" , a declarat aceasta.

Ea a precizat ca microbuzul circula pe ruta Boian-Cluj-Napoca.