Mariana Popa, consilier in cadrul Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a declarat simbata la Realitatea TV ca sefa institutiei, Laura Georgescu, ar fi amenintat-o ca o castreaza. "Mi-a spus la un moment dat ca ma castreaza. Apelativul <> este la ordinea zilei. Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat sa ne spunem parerea despre ea si toti angajatii i-au spus ca le este frica de ea. A savurat momentul", a spus Mariana Popa.

"Starea de teroare la CNA a fost de la inceput. I-a incurajat pe angajati spre delatiuni. Este vorba de un abuz in forma continuata. Eu personal sunt sanctionata de CNA, m-a bagat in comisia de disciplina si, pe de alta parte, sunt trimisa in Parlament sa reprezint institutia. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus ca ma castreaza. Era de fata la momentul respectiv si directorul postului Trinitas TV", a mai spus angajata CNA in cadrul unei emisiuni speciale Realitatea TV cu Lavinia Sandru.

"Nu am vorbit pana acum pentru ca am fost convinsa ca nimeni nu ma va crede. Eu sunt angajata la CNA din anul 2007 si nu ne puteam imagina sub mandatul lui Razvan Popescu ca asa ceva este posibil. Dupa toate dezvaluirile si inregistrarile recente, Laura Georgescu pare totusi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat sa ne spunem parerea despre ea si toti angajatii i-au spus ca le este frica de ea. Dumneaei savura momentul respectiv", a relatat Mariana Popa.