Sase masterande ale Facultatii de Limbi si Literaturi Straine de la Bucuresti au castigat 9 medalii la programul intensiv european "NetAware". In cadrul programului, studentii au avut de redactat si de prezentat rapoarte folosind programul Google AdWords. Romania a castigat faza pe natiuni, cu trei medalii de aur, una de argint si doua de bronz, anunta Universitatea din Bucuresti.

In perioada 4 - 17 mai 2014, sase reprezentanti ai masteratului Cultura si Limbajul Organizatiilor Europene din cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti au castigat cele mai importante premii la programul intensiv european "NetAware", LLP-ERASMUS Intensive Programme, intitulat Internet advanced promotional tools application for increasing awareness of social exclusions movement.

Programul a inclus cursuri si ateliere, avand ca finalitate redactarea si prezentarea unor rapoarte folosind programul Google AdWords. Echipele internationale din care au facut parte studenti din Olanda, Ungaria, Spania, Germania, Italia, Franta, Polonia si Romania au redactat o campanie de constientizare cu privire la excluziunea sociala din punct de vedere financiar, informeaza Universitatea din Bucuresti intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Delegatia Universitatii din Bucuresti a obtinut urmatoarele premii:

Locul 1 - Daniela Ivan, Andrea Pap, Andreea Birsan (Romania a castigat faza pe natiuni)

Locul 2 - Andreea Birsan (in echipe internationale)

Locul 3 - Alexandra Murgu, Aura Ionescu, Andrea Pap, Daniela Ivan, Adriana Dumitrascu

Cele sase masterande au primit certificate care atesta competenta de a folosi instrumentul Goggle AdWords, in timp ce profesorii din delegatia romana au primit diplome cu Premiul 1.

Programul s-a desfasurat la Katowice, in Polonia. Delegatia a fost insotita de conf. univ. dr. Diana Ionita, prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis, prorector al Universitatii din Bucuresti - care a si monitorizat si moderat prezentarile rapoartelor nationale - si conf. univ. dr. Daria Protopopescu.