Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gica Popescu, a murit noaptea trecuta in urma unui infarct. Gica Popescu este inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul transferurilor.

Gica PopescuFoto: HotNews.ro

Gica Popescu ar putea fi eliberat din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, daca va face o cerere in acest sens.

Tatal lui Gica Popescu avea 71 de ani si locuia la Calafat.

"Inca de aseara tatal lui Gica Popescu se simtea un pic mai rau. De pe la ora 23:00, am tinut legatura cu sotia dansului, doamna Lenuta, care a stat alaturi de el si, din pacate, la ora 01:30 a decedat. El va fi inmormantat joi, in cimitirul central din Calafat", a declarat primarul orasului Calafat, Mircea Guta, citat de Mediafax.

Constantin Popescu spunea, pe 6 martie, la doua zile de la condamnarea fiului sau, ca nu si-a imaginat niciodata ca acesta va ajunge sa fie inchis: "Niciodata in viata mea nu mi-am imaginat ca fiul meu va fi inchis. Imi aduc aminte ca eu i-am spus lui Gica, atunci cand a plecat la 17 ani de la Calafat sa joace la Craiova, sa aiba grija ce face in viata ca nu vreau sa ma faca de ras. Sa stiti ca baiatul meu nu m-a facut niciodata de ras, nici macar acum cand a ajuns la inchisoare", spunea Constantin Popescu.

El mai afirma ca fiul sau va mai putea face multe in fotbal dupa ce va fi eliberat: "Poate sa mai faca multe in fotbal, dupa ce iese. Tot in fotbal ii va fi locul, are Scoala de Fotbal la Craiova".