Daca iti cauti un job on-line atunci stii cat de greu e sa te faci remarcat in aglomeratia de candidati de pe site-urile de recrutare. Procesul e la fel de dificil si pentru angajatori, care pierd timp valoros pentru filtrarea unor CV-uri pur si simplu nepotrivite si omit aplicantii care li se potrivesc.

Sistemul de recrutare creat de Aijob.ro ajuta aplicantii sa se faca remarcati mai usor si usureaza procesul de recrutare pentru companiile cu posturi libere de oferit

Mii de CV-uri sunt adaugate zilnic pe site-urile de recrutare si tot atatea trec neobservate, fara un feedback concret din partea angajatorilor. Si cine ar putea sa-i condamne? In absenta unui sistem eficient de filtrare, recrutatorii gestioneaza cu greu numarul mare de aplicanti.

Recrutarea inseamna insa mai mult decat un CV, iar aijob.ro e site-ulcare ofera instrumentele potrivite atat pentru persoanele aflate in cautarea unui job cat si pentru companiile interesate sa angajeze profesionisti.

Cauti job?

Proiectat de o echipa de experti in Resurse Umane, aijob.ro te ajuta sa te faci remarcat mai usor si sa iti evaluezi cunostintele prin intermediul testelor de verificare.

Este simplu din momentul in care iti creezi contul aijob, dureza cateva secunde : introduci numele si adresa de email, atasezi un CV si gata, poti aplica. Poti marca joburile care te atrag utilizand optiunea “e interesant” si le poti studia in detaliu oricand mai tarziu, si poti aplica la toate cu un singur click.

Pentru ca tu sa iti poti face cunoscute proiectele care te reprezinta, pasiunile care iti definesc personalitatea sau activitatile intreprinse care spun ceva despre tine, aijob.ro a creat o rubrica speciala in contul tau. Poti sa scrii acum despre proiecte personale remarcabile, experiente sau chiar hobby-uri care te diferentiaza de restul aplicantilor dand posibilitatea angajatorului sa-si faca o impresie completa despre tine.

Esti mai mult decat un CV!

In general, cei mai multi dintre angajatori parcurg fiecare CV in doar cateva zeci de secunde. Timpul este scurt, iar elementele care te fac remarcat trebuie subliniate intr-un mod cat mai direct.

aijob iti ofera posibilitatea sa iesi in evidenta completand testele de verificare disponibile pe site si inregistrand un rezultat care sa te plaseze in topul candidatilor care aplica la acelasi job ca si tine. Raspunsurile tale vor fi trimise angajatorului printr-un singur click, iar la final primesti feedback personalizat chiar din partea lui. Rezultatele vin pe mail in timp util, poate chiar alaturi de o programare la interviu.

Companiile aflate in cautare de candidati pun la dispozitie pe aijob.ro o paleta larga de teste de verificare personalizate care te vor duce mai aproape de jobul visat. In acelasi timp, dupa rezolvarea lor, in urma feedback-ului primit, vei obtine o imagine de ansamblu asupra cunostintelor si pregatirii tale in domeniu.

Incearca aijob.ro!

Oferi job?

aijob.ro a creat pentru companiile aflate in cautare de candidati o aplicatie integrata unica care simplifica toti pasii unei campanii de recrutare, de la postarea si promovarea anuntului la legatura directa cu aplicantii. Aijob inseamna pentru o companie un portal de joburi, cu o aplicatie integrata de recrutare si cu o platforma integrata de testare on-line. Pentru un recrutator inseamna “o viata mai usoara”, siguranta ca a facut o selectie mai buna, un standard profesional mai ridicat.

Uneori sunt sute de aplicanti pentru un job, dificil de selectat pentru un recrutator ca si tine si ai dori putin ajutor. Aplicatia integrata site-ului te ajuta sa restrangi numarul candidatilor cu ajutorul testelor personalizate pe care le poti trimite on line la zeci sau sute de candidati. Este simplu sa creezi testele proprii companiei tale sau sa utilizezi déjà teste de cunostinte puse la dispozitie de companii de profil. In acest fel, verifici nivelul lor de cunostinte si folosesti clasamentul, realizat in functie de rezultate, pentru a selecta cei mai capabili aplicanti.

Aplicatia iti da posibilitatea sa trimiti feedback automat fiecarui candidat care a aplicat pentru un job la compania pe care o reprezinti, diferentiat in functie de etapa de selectie in care se afla. Poti personaliza acest mesaj daca doresti, si cu siguranta nici un aplicant nu va fi uitat , ceea ce va contribui la construirea reputatiei brandului companiei tale. Cine nu apreciaza o companie care ofera feedback sutelor de candidati ?

Munca ta ca recrutator devine mai simpla : acum programezi un interviu cu un candidat, ii trimiti mailul de confirmare, trimiti invitatia altor colegi din companie care vor participa inclusive datele despre candidat si notele de interviu cu un singur click in aplicatie. Simplu si eficient.

Un diferentiator important fata de site-urile de profil sunt pachetele economice avantajoase prin care iti poti adauga si promova anunturile. Un anunt de job poate ramane pe aijob.ro oricat timp ai nevoie cu doar maxim 1 euro/zi! Poti activa, dezactiva si modifica un anunt oricand, conceptul utilizat fiind de anunt / zi, In acest fel, iti sporesti sansele de a gasi candidatul ideal.

Creeaza contul companiei tale si incearca aijob.ro!