Ministrul Apelor, Doina Pana, a negat miercuri ca Victor Ponta i s-ar fi adresat cu apelativul "fa", asa cum reiese dintr-o inregistrare video difuzata de Pro TV, afirmand ca acest cuvant nu exista in vocabularul primului ministru.

Victor Ponta si Doina PanaFoto: Captura YouTube

"In vocabularul premierului eu acest cuvant nu l-am auzit niciodata, in niciun context", a spus Doina Pana, in fata ziaristilor.

Aceasta a admis ca primul ministru se mai adreseaza cu "apelativul prietenos" "mai Liviule (Dragnea)" sau "mai Doina" si a recomandat presei sa asculte cu atentie inregistrarea. "O sa imi dati dreptate", a adaugat ea.

Premierul Victor Ponta a interpelat-o cu apelativul "fa" pe ministrul Apelor, Doina Pana, in timp ce vizitau cu barca penumatica localitatile inundate din judetul Teleorman.

"Tu ce faci, fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii?", a intrebat-o Victor Ponta pe Doina Pana, care tocmai se urca in barca.

"Pai nu aveam chef, dar...", a raspuns Doina Pana, potrivit imaginilor video difuzate de Stirile ProTV.

Imaginile pot fi vazute aici.

Premierul Victor Ponta a negat si el, miercuri, ca s-a adresat cu "fa" ministrului Apelor, Doina Pana, in timp ce vizitau cu barca penumatica localitatile inundate din judetul Teleorman.

"Am vazut astazi ca m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pana. Nici nu bausem whisky, nici nu veneam de pe vapor. Eu nu folosesc termenul de <>. M-am uitat pe inregistrare, e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza. Conteaza ca orice vom face, unii o sa ne injure", a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern.