Vineri, cerul va prezenta innorari accentuate si va ploua pe arii extinse, exceptand regiunile nord-vestice unde innorarile vor fi temporare, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vor fi mai ales averse, posibil insotite izolat de descarcari electrice, iar in regiunile sudice si in Carpatii Meridionali cantitatile de apa vor mai depasi local 10...15 l/mp. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, informeaza Mediafax.

Vantul va avea usoare intensificari la munte si, local si temporar, in restul teritoriului. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in sud si centru, vor fi cuprinse intre 11 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 9 grade. In zonele joase din vest, noaptea vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, cerul va avea innorari, mai accentuate in cursul zilei. Temporar va ploua, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima, in usoara scadere fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

La munte, cerul va prezenta innorari accentuate si va ploua pe arii extinse, cu precadere in cursul zilei. Vor fi mai ales averse, posibil insotite izolat de descarcari electrice, iar in Carpatii Meridionali cantitatile de apa vor mai depasi local 10...15 l/mp. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari, indeosebi in prima parte a intervalului. Valorile termice vor fi in scadere usoara in masivele sudice si vestice, iar in cele estice nu se vor modifica semnificativ fata de ziua anterioara.