Premierul Victor Ponta a semnat miercuri mai multe hotarari de guvern privind schimbarea din functie a unor prefecti si subprefecti, actele normative fiind publicate joi in Monitorul Oficial.

Astfel, in judetul Neamt, Guvernul a decis incetarea exercitarii functiei pentru prefectul George Lazar. In judetul Teleorman, a fost numita prefect Carmen Daniela Dan, iar la Constanta subprefectul Radu Volcinschi a fost numit in functia de prefect al judetului.

In juderul Caras-Severin, Ioan Anton Paulescu a fost inlocuit din funtia de subprefect cu Miu-Nicolae Ciobanu.

La Bacau, Serban Claudiu Octavian a fost a inlocuit din functia de prefect al judetului cu subprefectul Constantin-Dorian Pocovnicu si transferat la Secretariatul General al Guvernului (SGG), in functia de inspector guvernamental.

In judetul Valcea, Guvernul l-a numit in functia de prefect pe Dumitru-Nicu Cornoiu, inlocuindu-l pe Mircea Alexandru Nadolu, care a fost si el transferat in functia de inspector guvernamental.

Si in judetul Galati, subprefectul Gabriel-Aurelian Panaitescu a fost numit in functia de inspector guvernamental, fiind inlocuit de Iuliana Constantinescu.