Joi, vremea va fi in general inchisa si se va mentine usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data in vestul, nord-vestul si centrul tarii, informeaza Mediafax. Va ploua pe arii relativ extinse in regiunile extracarpatice si pe spatii mai restranse in rest. Izolat, in sudul teritoriului cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte.

Temporar, in cursul zilei, vantul va avea unele intensificari in sud-estul tarii, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nord-est si 15 grade in nord-vest si centru, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 7 grade. Izolat se va semnala ceata.

La Bucuresti, vremea va fi inchisa si temporar va ploua. Vantul va mai avea unele intensificari in timpul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima, mai ridicata decat in mod obisnuit, va fi de 5...6 grade.

Vineri, vremea se mentine in general inchisa, dar calda in vestul, nord-vestul si centrul tarii. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in regiunile extracarpatice si local in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in Moldova si in depresiuni si 14 grade in regiunile vestice, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 6 grade.