Subiectele pe care elevii de clasa a XII-a de la specializarea Matematica-informatica le-au avut de rezolvat astazi la simularea probei obligatorii a profilului din cadrul Bacalaureatului au fost structurate pe trei cerinte mari, fiecare cu mai multe sub-puncte. Elevii primesc 30 de puncte pentru fiecare dintre cele trei subiecte si 10 puncte din oficiu. Rezultatele simularilor de Bacalaureat vor fi afisate pe 14 martie, iar notele de la simulari nu se pot contesta.Corectarea lucrarilor este organizata de catre inspectoratele scolare si este realizata de profesori din localitatea in care elevii au sustinut simularile.

Subiecte simulare Matematica - clasa a XII-aFoto: Hotnews

Simularea a inceput la ora 9:00, iar elevii au avut 3 ore pentru a rezolva problemele. Rezultatele obtinute de elevi la simularile Bacalaureatului 2014 NU se contesta si NU se trec in catalog. Ele sunt analizate la nivelul fiecarui liceu prin discutii individuale cu elevii, prin dezbateri la nivelul clasei, prin sedinte cu parintii si la nivelul consiliului profesoral.

Subiectele de la Matematica pentru elevii de clasa a XII-a - specializarea Matematica-informatica:

Amintim ca elevii de clasele a XI-a si a XII-a au sustinut astazi, 5 martie, simularea probei obligatorii a profilului din cadrul Bacalaureatului. Elevii de la profilul Real au fost testati la Matematica, in timp ce elevii de la Uman au sustinut simularea la Istorie. Este pentru prima oara cand la simulare vor participa si elevii de clasa a XI-a, iar scopul acestei testari este familiarizarea elevilor cu rigorile examenului si optimizarea rezultatelor la bacalaureat, informeaza Ministerul Educatiei Nationale.

Vineri, 7 martie, liceenii vor sustine simularea ultimului examen din cadrul bacalaureatului: simularea Probei la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele de la simularile de BAC vor fi afisate pe 14 martie.

Bacalaureat - Calendar Simulari - Clasele a XI-a si a XII-a

3 martie 2014Simulare - proba scrisa - Limba si literatura romana

4 martie 2014Simulare - proba scrisa - Limba si literatura materna

5 martie 2014Simulare - proba scrisa - Proba obligatorie a profilului E)c)

7 martie 2014Simulare - proba scrisa - Proba la alegere a profilului si specializarii E)d)

14 martie 2014Afisarea rezultatelor

Descarca de aici Calendarul Simularilor scolare 2014

Citeste si: