Social-democratii se vor reuni luni, incepand cu ora 18,00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, pentru a decide viitoarea structura a Cabinetului Ponta - fara PNL, urmand ca marti aceasta sa fie prezentata Parlamentului, scrie Agerpres.

De asemenea, social-democratii vor analiza si situatia politica a Romaniei, precum si variantele existente pentru conturarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Executiv.

Si subiectul alegerilor europarlamentare va reveni in discutia social-democratilor reuniti in sedinta CEX, potrivit secretarului general al PSD, Andrei Dolineaschi.

"Se vor discuta multe chestiuni. Si alegeri europarlamentare, si noua structura a Guvernului. Sunt multe de decis la Comitetul Executiv, avand in vedere si situatia politica", a declarat acesta, joi, pentru Agerpres.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca martea viitoare va veni in fata Parlamentului cu noua formula guvernamentala.

"Important este ca marti vom merge in fata Parlamentului pentru un nou vot referitor la structura si compozitia politica a Guvernului. (...) De marti vom avea ministri plini si cel mai important lucru pentru Romania este sa avem stabilitate si continuitate in ceea ce facem", a declarat miercuri Ponta.