Circa 250 de persoane, majoritatea imbracate cu pelerine portocalii pe care scrie PDL, protesteaza in fata Primariei Capitalei impotriva primarului Sorin Oprescu. Ei poarta pancarte cu sloganuri anti-Oprescu. Protestatarii au strigat "Jos OPrescu" si "Demisia" si au incercat sa intre in Primarie, dar au fost opriti de fortele de ordine.

Miting PDL impotriva lui Sorin oprescuFoto: Hotnews

Protestatarii poarta pancarte pe care scrie:

  • In capitala lui Oprescu te omoara maidanezu
  • Cu Ponta te-afisezi ca la sefia tarii sa candidezi
  • Nu stati deoparte, mai suportati inca 3 ani?
  • Pe Oprescu il mai voteaza cainii cu colaci in coada
  • Salvati Bucurestiul, nu-i mai dati bani lui Oprescu

Protestatarii sufla in vuvuzele.

Protestam pentru a opri devalizarea banului public. Nu putem ramane insensibil cand primarul Sorin Oprescu devalizand bugetul orasului ca sa dea bani firmelor de familie si clientelei politice. De asemenea, tragem un semnal de alarma pentru colegii din Consiliul General, sa nu voteze delegarea de gestiune pe anul 2013, deoarece Curtea de Conturi spune clar ca Sorin Oprescu a cheltuit abuziv din banul public 400 milioane de euro", a declarat Silviu Vaduva, consilier PDL in CGMB.

De aceeasi parere este si colega sa de partid, Sulfina Barbu, care sustine in plus ca bugetul municipalitatii este supra-evaluat, pana in prezent, in fiecare an, Oprescu cerand mai multe rectificari negative.